iPon Hírek

Információmorzsák az ASUS U46-os noteszéről

Dátum | 2011. 05. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az ASUS kínálatában hamarosan új noteszgép jelenik meg, méghozzá az "U" sorozatban. A friss jövevény az U46-os típusjelzést viseli majd.


A 14 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgép cseppet sem meglepő módon az Intel Huron River mobil platformja köré épül, így Sandy Bridge processzorokkal érkezik. A 27 mm vastag, mindössze 2 Kg-os súllyal rendelkező noteszt Core i3-as, Core i5-ös, illetve Core i7-es sorozatú mobil processzorokkal lehet elérni, természetesen választásunktól függően. A videó vezérlővel kapcsolatban nem tettek említést a források, de valószínűleg nem tévedünk, ha azt jósoljuk, hogy  a termék a processzorba integrált második generációs Intel HD Graphics videó vezérlőre fog támaszkodni.


A noteszgép egyébként egy könnyű, ám de rendkívül strapabíró fém házzal kerül forgalomba, aminek az alja azért műanyagnak tűnik. A csatlakozók között már biztosan találunk majd USB 3.0-s portot is, ami egyre jobban terjed végre.


Az U46-os modell a hírek szerint egyetlen akkumulátortöltéssel nagyjából 10 órányi üzemidőt kínál és rendelkezik majd beépített webkamerával is. A friss termékkel kapcsolatban egyelőre további információk nem állnak rendelkezésre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. sosnuts
2011.05.17. 11:31
Szigetes billentyűzet, fém felső borítás, usb 3.0, letisztult forma és normális akku... nem is szabadna mást gyártani.
Bár az én szívemet már elvitte az új 4830TG TimelineX Acer, és abban még diszkrét vga is van. Már csak egy matt kijelző kéne a boldogságomhoz, legalább opcionálisan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svidi
2011.05.17. 14:21
Ez de gáz, eddig csak az Asus notebookjainál volt bal oldalon az optikai meghajtó, hogy ne zavarja a jobb kézzel egerezőket, most meg oda tették, mint minden más gépen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!