iPon Hírek

Informatikai tudás nélkül is telepíthető

Dátum | 2010. 04. 29.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

- Mekkora cégeknek ajánlják a SmartOffice használatát? - A SmartOffice olyan cégek, vállalkozások számára tökéletes, amelyek nem szeretnének rendszergazdára pénzt költeni. Használatával gyorsan és hatékonyan meg tudják oldani a szerverközpontúságot, a különböző eszközök, nyomtatók, szkennerek megosztását, a háttértárolók közös használatát, folyamatos mobilinternet-kapcsolat mellett.

- Képes a készülék a vezetékes és a mobilinternet sávszélességének összeadására, vagy egyszerre csak egy kapcsolatot lehet használni? - Egyszerre egy kapcsolatot lehet használni, az alapértelmezett a vezetékes kapcsolat. Amennyiben azzal bármilyen probléma történik, a készülék azonnal automatikusan átáll a mobilra, így a kapcsolat folyamatos marad.

- Be lehet-e állítani, hogy a különböző alkalmazások melyik internetkapcsolatot használják, például a levelezés a mobilinterneten keresztül, míg a fájlmegosztás a vezetékesen keresztül menjen? - A kapcsolatot lehet váltani, a vezetékes és a mobil irány között. Amennyiben például az eszközt el szeretnénk vinni az irodából, abban az esetben a mobil kapcsolat használható, így az iroda a helyszíntől függetlenül ugyanolyan paraméterekkel és módon tud működni.

- Az analóg telefonkészülék csatlakoztatása esetén az indított hívások mobilhívásként mennek ki. Nem növeli ez feleslegesen a felhasználók költségét? - Nem, mivel a csomagban biztosított SIM kártyához kiemelkedően kedvező percdíjakat biztosítunk mind vezetékes, mind mobil irányba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!