iPon Hírek

Ingyen 3DMark Advanced Edition EVGA módra

Dátum | 2013. 03. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az EVGA egy meglehetősen szimpatikus akciót hirdetett, ami ezúttal globális szintű, azaz minden ország lakói élhetnek a lehetőséggel, akik megfelelnek a gyártó által szabott feltételeknek.

A cég a felsőkategóriás videokártyái mellé ingyenes 3DMark Advanced Edition licencet osztogat, amíg a készlet tart. Ahhoz, hogy megszerezzük az ajándékot, nem kell mást tenni, mint vásárolni egyet az akcióban résztvevő EVGA videokártyák közül, majd ellátogatni a gyártó hivatalos weboldalára. Itt akkor, ha már van EVGA felhasználói fiókunk, be kell jelentkeznünk, majd a videokártya vásárlását igazoló számlát fel kell töltenünk. Amennyiben korábban még nem regisztráltuk magunkat a gyártó weboldalán, úgy az ajándékért cserébe pótolnunk kell e hiányosságot, majd fel kell tölteni a beszkennelt számlát, ami a vásárlás tényét igazolja.

Az akcióban a fentebb látható videokártyák vesznek részt - azok közül is csak azok, amelyeket az idei év márciusának negyedik napja után vásároltak a felhasználók. Az EVGA felhasználói fiók regisztrációjához, illetve az ingyen 3DMark Advanced Edition licenc megszerzéséhez ide kell ellátogatniuk az érdeklődőknek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MrFox
2013.03.07. 11:02
Erre jó kb. egy felsős kártya, 3dmark-ot nézegetni egyszerre 6 monitoron, és büszkének lenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bakos4494
2013.03.07. 16:25
Ha valakinek egy ilyen kártya birtokában csak annyi esze van, hogy így kelljen hozzájutnia egy 3dmarkhoz, annak adjanak, rászorul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. _DiEGO_
2013.03.07. 19:51
No ez megint komoly érv ezen kártyákhoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!