iPon Hírek

Ingyen dzseki a Wii vezérlőjére

Dátum | 2007. 10. 03.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Nintendo ingyen bocsátja Wii konzolt használók részére az újgenerációs játékgép távirányítóját beborító "kabátot", ami megvédi az eszközt az ütésektől, esésektől.

A Wii konzol számára kellékeket gyártó vállalatok minden bizonnyal szomorúan értesültek a hírről, hogy a Wii Remote távirányítót védő borítást teljesen ingyen kapja meg minden Wii felhasználó. Ez a "dzseki" szilikonból készült a Wii távirányítójára, és a vállalat indoklása szerinti főként azok számára, akik "véletlenül elejtik, vagy eldobják távirányítójukat játék közben".

A konzolhoz kellékeket gyártó vállalatok kínálatában már megjelentek hasonló termékek, amik nemcsak védik a távirányítót, hanem könyebb fogást biztosítanak, valamint különféle fajtákkal egyedivé tehetjük a konzolunk vezérlőjét.


"Mindig keressük a módot, hogy továbbfejlesszük a termékeinket és mindenki számára biztosítsuk a biztonságos és élvezetes játékot." - közölte George Harrison, a Nintendo of Amerika-tól. "Számos elektronikai eszközöket gyártó vállalat rendelkezik már hasonló védelmi megoldásokkal, például a telefont, PDA-t és MP3-lejátszókat gyártó cégek kínálnak ilyen termékeket."

A Wii Remote Jackets teljesen ingyenes lesz a Wii tulajdonosok számára. Akik szeretnének ilyet, és rendelkeznek Wii konzollal, azok a Wii.com vagy a Nintendo.com oldalra rakhatják fel rendelésüket. Emellett az október 15. után gyártott konzolokhoz már automatikusan csomagolják a kiegészítőt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.03. 07:41
A Nintendo ingyen bocsátja Wii konzolt használók részére az újgenerációs játékgép távirányítóját beborító "kabátot", ami megvédi az eszközt az ütésektől, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!