iPon Hírek

Ingyenes Crysis Wars hét újra

Dátum | 2009. 04. 07.
Szerző | Freeman07
Csoport | JÁTÉK

Csütörtöktől fogja kezdetét venni az ingyenes Crysis Wars trial hét, amikor is egy héten keresztül teljesen ingyen játszhatunk a Crysis játék motorjára épülő, többjátékos módra kihegyezett játékkal.

A szórakozáshoz semmi más dolgunk nincs, mint hogy regisztráljunk a MyCrysis.com weboldalon, valamint letöltsük a Crysis Wars Trial kliensprogramot és az 1.4-es verziójú javítócsomagot. Ezzel a teljes értékű, 3 játékmódot és 23 pályát tartalmazó játékkal már az esemény kezdete előtt elkezdhetünk gyakorolni helyi hálózaton a barátainkkal. Április 9-én este 9 óra (közép-európai idő szerint) után pedig mindenki aki regisztrált, megkapja az egyedi CD-kulcsát amivel már kezdődhet az igazi móka, bármiféle korlátozás nélkül.

                                    17-én azonban deaktiválják az összes Demo CD-kulcsot, így aki továbbra is szeretne Interneten játszani a Crysis Wars-szal, az kénytelen lesz megvásárolni. Az ingyenes héten a szoftver összes részét használhatják majd a játékosok, azaz lehetőség nyílik a Crysis Editor-ral például pályák szerkesztésére is.

A letöltési linkek a MyCrysis oldalán érhetők el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.07. 10:25
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomyhardve...
2009.04.07. 11:37
Milyen a gamma? Érdemes kipróbálni? Nem igazán ismerem, de lehet kipróbálom, ha egy hétig ingyenes lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2009.04.07. 16:00
Torrentes letöltés nincs? Így sose fog nekem lejönni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!