iPon Hírek

Ingyenes Fallout 1, 2 és Tactics GOG-on!

Dátum | 2013. 12. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nagy meglepetéssel szolgált a GOG 2013-as téli vására: a Fallout 1, 2 és a Fallout Tactics ingyen a miénk lehet. Érdemes gyorsan lépni, az ajándék akció ugyanis 14-én, szombaton ér véget 15:00-kor. A nagylelkűség oka az, hogy a Fallout licenc év végén gazdát cserél, és ezért le kell kerülnie GOG-ról. A cég arra buzdít mindenkit, hogy töltse le tőlük a DRM nélküli Falloutokat, amíg még lehet. A GOG-osok úgy látszik még értik, mit jelent a karácsony szelleme.
Ha már arra jártok, érdemes megnézni a téli vásár kínálatát és ajánlatait is, sok, főleg retro játék még akár 75% kedvezménnyel is megvásárolható. A kedvezményes kínálat naponta változik, és szavazni lehet, hogy melyik két játékpakk árából engedjenek el 80%-ot. Mystery Boxokat is lesznek, ezek amolyan zsákbamacskák, lehet bennük ajándék, ingyen játékok, vagy speciális ajánlatok. A GOG téli vására két hétig fog tartani, mindenképp érdemes bekukkantani. Alant Force Youtube-os kolléga mutatja be egy videóban a mai ajánlatban szereplő játékokat, az Ultima Underworld 1-et és 2-t (ez a két klasszikus nekem is nagy kedvencem, ők rakták le a 3D RPG-k alapjait anno még 1992-ben és 93-ban), és a 2012-es modern retro Legend of Grimrockot, amely olyan régi RPG-k hangulatát idézi fel, mint a Dungeon Master és az Eye of the Beholder.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. dragon83
2013.12.13. 13:32
Mekkora poén már! A terjesztői jogok változása miatt jó eséllyel jövőre már nem lesz elérhető a Fallout a GOG-on, így a GOG ingyér szétosztja mindenkinek, akinek kell. Ez kb. egy nagy FUCK YOU a Fallout 1-2-Tactics jövőbeni gazdájának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Avisto drago...
2013.12.13. 16:21
Kétlem hogy az új tulaj pont a legrégebbi részektől remélne hatalmas bevételeket, lehet nem is tervezik árulni semmilyen formában.
De valamit azért nem értek ezzel kapcsolatban: "A cég arra buzdít mindenkit, hogy töltse le tőlük a DRM nélküli Falloutokat, amíg még lehet" holnaptól akkor nem lehet letölteni? Fura lenne mert ha valaki korábban fizetett érte, az talán joggal várhatja el hogy ne vegyék már el tőle. Szerintem inkább csak a megvétel lehetősége szűnik meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dragon83
2013.12.13. 19:02
Igen, a vásárlás lehetősége szűnik meg. Nem is mondtam mást, csak talán kicsit pongyolán fogalmaztam. Akinek megvan a játék, az továbbra is letöltheti magának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.12.14. 15:42
Azért biztos ami ziher alapon minden címet letöltök onnan amim már megvan. Ártani nem árt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LGx
2013.12.16. 08:31
továbbra is vehetőek, $4 darabja...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!