iPon Hírek

Ingyenes játékok a karácsonyi Xbox 360-ok mellé

Dátum | 2007. 10. 08.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Microsoft ma bejelentette, ami már pár hete az interneten pletykaként terjedt, miszerint a redmondi óriás ajándékként két ingyen játékot fog mellékelni a Premium és Elite Xbox 360 konzolok mellé.

Az információ legelőször a Best Buy internetes oldalán jelent meg, azonban vélhetően a Microsoft kérésére az szóban forgó aloldalt eltávolították.

A konzol mellé adott ingyen játékok nem számítanak újdonságnak, az eladók gyakran használják vásárlócsalogatónak és ezzel együtt eladásnövelőnek ezt a promóciós lehetőséget. Leginkább az ünnepek környékén, például a karácsonyi szezonban lehet találkozni leggyakrabban ilyen akciókkal.

Azonban ez az első olyan alkalom, amikor "központilag" a Microsoft mellékel játékot a konzol mellé, ebben az esetben a Forza Motorsport 2-t és a Marvel Ultimate Alliance-t. Emellett a karácsonyi szezon hordoz még meglepetéseket az Xbox 360 vásárlóknak, például HDMI-kimenetet az Xbox 360 Premium és Elite konzolokon, valamint a 65 nanométeres gyártási technológiával készülő Xenon processzort, ami már Halo 3 Special Edition változatokban helyet kapott.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.08. 21:10
A Microsoft ma bejelentette, ami már pár hete a neten pletykaként terjedt, miszerint a redmondi óriás ajándékként két ingyen játékot fog mellékelni a Premium és Elite Xbox 360 konzolok ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!