iPon Hírek

Ingyenes lesz a COD: Elite a Black Ops 2-höz

Dátum | 2012. 10. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Elite ingyenes lesz a Black Ops 2-höz, a térképcsomagokat viszont külön fogják árulni. A Black Ops 2 szezonbérletről már kiszivárgott pár információ, melyeket az Activision szintén megerősített: négy térképcsomagot kapunk, amelyben benne van a multiplayer és a Zombies is, mindezt összesen kb. 50 dollár (4000 MS pont) értékben, ami 10 dollár megtakarítást jelent nekünk, ha nem külön-külön vesszük meg az egyébként 1200 MS pont értékű pakkokat, melyek először az Xbox Live Networkön lesznek megvásárolhatóak.

Az Activision hozzátette, hogy az árazás eltérhet a különböző platformok között, és a szezonbérlet, ill. a térképcsomagok a Black Ops 2 megjelenésekor csak PS3-ra és Xbox 360-ra lesznek megvásárolhatóak, a PC-s és Wii U-s verziókhoz még mérlegelik a lehetőségeket. "Célunk, hogy a szezonbérlet és a DLC-k Wii U-ra is elérhetőek legyenek, de ez egy új rendszer és még szükségünk van némi időre, hogy részleteket egyeztethessük a  Nintendóval – nyilatkozta Eric Hirshberg, aki azt is elmondta, hogy az Elite iPadon is működni fog Black Ops 2-höz. Azt is megemlítették, hogy a Call of Duty: Elite több részén is dolgoznak, lesznek játékos és klán főhadiszállások, ahol statisztikáinkat követhetjük nyomon, és lesz egy statisztika követő terület a Zombieshoz is. Lesz Call of Duty: Elite TV, táblagép támogatással, és rengeteg opció, hogy eredményeinket és miegymást megoszthassuk a különböző közösségi oldalakon.

A Black Ops 2 november 13-án jelenik meg világszerte. Wii U-ra november 18-án jön ki az USA-ban. Maga a Wii U konzol november 30-án jelenik meg Európában, de arról még nem tudni, hogy a Black Ops 2 is kapható lesz-e vele egy időben.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Konigstige...
2012.10.16. 21:08
A PC természetesen le van sz*rva, de nem baj, csak aztán ne csodálkozzanak hogy az ember fia nem rohan a boltba megvenni, inkább beszerzi "ingyen".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. blackx
2012.10.17. 04:32
Ezt most nem értem....a DLC-k nem lesznek elérhetőek PC re???? remélem félre értettem vmit...ez szinte lehetetlen eddig az összes cod hoz volt dlc pc re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. wishformor...
2012.10.17. 10:17
"a térképcsomagokat viszont külön fogják árulni."
Már várom azt az X-dik verziót a Black ops-ból, vagy a Modern warfare-ből, hogy megveszed 10k HUFért a játékot és alapból nemtartalmaz pályát meg fegyvert. Megveszed a MAp pakkot és lesz min játszani, de csak egy késsel szaladgálhatsz, mert a fegyókat külön kell egyesével megvásárolni...
Őszintén csalódott vagyok, hogy marginális újítások nélkül évről évre rekordokat döntöget ez a brand, úgy hogy egyre több olyan dologért fizetsz pluszban amit alapból kellene tartalmaznia. Lásd legutóbb ELITE... és veszik mint a cukrot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Neoteric
2012.10.17. 10:18
De az wtf, hogy már megjelenéskor külön pályacsomagokat adnak, ahelyett h beleraknák az eredeti játékba?! Lehúzás netovábbja 'kedves' Activi$ion.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Konigstige...
2012.10.17. 17:32
Kíváncsi vagyok hogy a 4 map pakban hány új, és hány remake pálya lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VAjZY
2012.10.24. 01:21
Nem is nekünk, magyaroknak készítik első sorban, akik ezt nem tehetik meg... Már a játékipar is a pénzről szó, ezt mind tudjuk, ne lepődjetek meg ennyire ezen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!