iPon Hírek

Ingyenes lesz a Hitman: Absolution Contracts módja

Dátum | 2012. 11. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Hitman: Absolution kiadója, a Square Enix megváltoztatta korábbi döntését, nem ad ki külön online bérletet a játékhoz, ez azt jelenti, hogy minden játékos számára ingyenes lesz a felhasználók által készített tartalmakat felvonultató Contracts mód. Ebben a játékmódban fordított krimit kell készítenünk, az a feladat nem egy gyilkosság kinyomozása, hanem megtervezése.

"Eredetileg úgy terveztük, hogy a játék dobozában lesz egy kód, amely lehetővé teszi a használatát, de nagyon szeretnénk, ha ez a játékmód mindenki számára elérhető lenne, ezért megváltoztattuk a megközelítésünket" – így szól a Hitman: Absolution hivatalos közleménye Tumblren.

A Squar Enix hozzátette, hogy az európai játékosok meg fogják találni a Contracts bérletet az Absolution dobozában, de nem kell vele foglakozniuk, a játékban megtalálható boltból ingyenesen letölthető a hozzáférés ehhez a módhoz. Az USA játékosai számára a Contracts mód automatikus megjelenik a játék menüjében. A világ többi részére érkezett kiadásokban lévő kód érvényes és használható, vagy a boltból ugyanúgy ingyenesen aktiválható a Contracts.

Sokak szerint ez a játékmód az egyik legjobb része a Hitman: Absolutionnek, amely hosszú távon is sok izgalmas percet szerezhet a játékosoknak és lekötheti őket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2012.11.19. 14:57
És prémium cuccokat lehet majd bele vásárolni pízér'.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!