iPon Hírek

Ingyenes lett a Pirates of the Burning Sea

Dátum | 2010. 11. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ingyenes, F2P, nevezhetjük ahogy tetszik, de ettől még mind tudjuk, hogy mit is jelent mindez. A játék havidíját eltörölték és ingyenesen letölthetővé tették a klienst, cserébe pedig egy mikro-tranzakciós online piactéren költhetjük a pénzünket.

Vásárolhatunk tárgyakat, bővíthetjük az accountunkat, számos ruha, misszió, fogyasztható tárgy (pl.: potion), állatka és hajó várják, hogy a pénztárcánk mélyére nyúljunk. A játék hivatalos honlapján van egy hosszú magyarázat Treasure Aisle és a piactér titkairól, ha a játék felkeltette az érdeklődéseteket.

Hasonlóan a Turbine megoldásához itt is megmaradt az előfizetés lehetősége (havi 14,99 dollár), melyben számos prémiumszolgáltatás van, amik külön megvásárolva drágábbra jönnének ki (perkek, kedvezmények, stb.). A Prémium és a Free account különbségei szintén fel vannak sorolva a honlapon.

A Pirates of the Burning Sea 3 éve van kint a piacon, azóta az MMO követelményeknek megfelelően sokat változott, leginkább a Power & Prestige expanzió (2010. szeptember) szabta át. Akinek tetszik az alapkoncepció és szereti az MMO-kat mindenképp érdemes megnézni, a kivitelezése nem lett olyan rossz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. shitcore
2010.11.30. 21:24
Ezért valaha még pénzt kértek? Nem csoda, hogy ingyenessé tették...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. felziusz
2010.11.30. 21:29
zenéje rettentőn emlékeztet valamire
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Amenophis
2010.11.30. 23:32
Kis kiigazítás: 3 éve van a piacon. A grafika a városokban és a karakterek esetén nem túl szép, de a hajók megoldása díjakat kapott, és több tíz-százezer poligonból állnak. A szerverek egyébként nem bírják a nagy terhelést, és szopóág van éppen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. raiden
2010.12.01. 00:15
pont most kezdtem el játszani újra a pirates of the caribbean-nel, letöltöm, egy próbát megér =) úgyis kedvet kaptam kicsit "kalózkodni"D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sycra
2010.12.01. 19:59
Elég gagyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!