iPon Hírek

Ingyenes SW: Clone Wars MMO készül

Dátum | 2010. 06. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy egy új, ingyenesen játszható és főként gyerekeknek szóló, rajzfilmes stílusú MMO játékon, a Star Wars: Clone Wars Adventures-ön dolgozik (ennek alapját értelem szerűen a Clone Wars TV show és film adta). A játék online és boltban is beszerezhető lesz PC-re.

"A Clone Wars Adventures az elérhető legeredetibb élményt nyújtó CW játék lesz a gyerekek és családjaik részére, hogy együtt, közösen játszanak a nappaliban." - nyilakozta Mary Bihr a LucasArts-tól. Ez lesz a második közös projektjük a SOE-vel a Star Wars Galaxies után.

A játék nagy valószínűséggel a Sony hatalmas népszerűségnek örvendő aranyos családi MMOján, a Free Realms-en alapszik majd. Aki még nem hallott róla, annak ajánljuk korábbi híreinket és a hivatalos honlapot. Visszatérve a hír főszereplőjére, lesz benne bőséggel harc csillagvadászokkal, versenyzés suhanókkal (speeder bike, swoop) és droid programozó fejtörő feladványok. Rengeteg testreszabási és közösségi lehetőség, a SOE-től megszokott minőségben.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. infectedma...
2010.06.02. 22:56
Ezért még akár fizetnék is. 16 éve vagyok SW fan A TCW szerintem nagyon jól sikerült és nem csak gyerekeknek szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Xeon
2010.06.02. 23:49
Na, én személy szerint utálom az MMo-kat, de ha tényleg ingyenes lesz, akk akár még én is letöltöm.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. exec79
2010.06.02. 23:53
SOE-ről csak a hihetetlen ignoritás a playerek felé és ez elbaltázott SWG jut az eszembe. Ingyen van, így kipróbáljuk. Valószinű ez is ilyen mikro tranzakciós game lesz mint a BF : heroes és társai.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. feher_gabo...
2010.06.02. 23:57
"A játék online és boltban is beszerezhető lesz PC-re." szerintem nem lesz havidíj, de lehet hogy valami összeget magálrt a játékért be kell dobni a SOE pénztárba. Soe-SWG egyetértek, egy jó kis játékot elcseszni! Mondjuk még fut, nem adtam volna neki 2005ben mikor kiszálltam ennyit!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Laci19
2010.07.04. 15:33
Dettó, én sem vagyok oda az ilyen stílusú játékokért - inkább fps, tps, szimulátorok, kaland, sőt mászkálós De mivel nagy SW-CW fan vagyok, ezt muszáj lesz kipróbálni, hátha bejön
Ha Ahsoka-t irányíthatom, az már eleve jó
Egy TR-szerű tps játék, több választható karakterrel, eszerint módosuló végigjátszással, különböző járgányok vezethetőségével, na az lenne az igazi!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!