iPon Hírek

Ingyenes Torchlight GoG-on

Dátum | 2013. 06. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A GoG a 2013-as nyári vásárt egy igen szimpatikus akcióval kezdi: ingyenesen rendelkezésünkre bocsátja a Torchlight című kitűnő akció-RPG első részét. A játékot június 20-ig lehet letölteni, a GoG jó szokásához híven DRM-mentesen. Aki nem játszott még a Runic Games játékával, midenképpen tegyen egy próbát, mert az igen szórakoztató és kellemes darabról nem érdemes lemaradni. A GoG 2013-as DRM-mentes nagy nyári vásárán 50-85%-os kedvezménnyel vehetünk játékokat és jól összeállított pakkokat egészen július 5-ig. Több mint 500 címből válogathatunk és érdemes naponta benézni, mert minden nap más-más darabok kerülnek be a legkedvezményesebb kategóriába. A mai pakk is egy igen vonzó csomag, többek között olyan nagy RPG klasszikusokat tartalmaz, mint a Baldur’s Gate 1-2, Neverwinter Nights 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape: Torment stb. Az Alan Wake-et és az Alan Wake’s American Nightmare-t is 90%-os kedvezménnyel megkaphatjuk még egy napig. A nagy stúdiók és kiadók közül olyanok játékait vehetjük meg, mint az Electronic Arts, Activision, Atari, Ubisoft és a Square Enix. A független fejlesztők darabjai közül pedig olyanok vannak terítéken, mint a Legend of Grimrock, FTL: Faster Than Light, Hotline Miami vagy a Resonance. A GoG a Macesekről sem feledkezett meg, 11 játék jelent meg ma először a platformra, köztük olyan nagy klasszikusokkal, mint a System Shock 2, Realms of Arkania, Nox, MegaRace 1 + 2. Szeretünk, GoG.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. 5hR3kY
2013.06.19. 04:12
Én már bezsákoltam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szaki007
2013.06.19. 05:07
"Alan Wake-et és az Alan Wake’s American Nightmare-t is 90%-os kedvezménnyel megkaphatjuk még egy napig."
Ezeket már néhány hete beszereztem 1$-ért, a humble bundle keretében.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. adam7838
2013.06.19. 08:30
hogyan lehet a kamerát forgatásra bírni ezzel a verzióval?
én is "bezsákoltam" a játékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2013.06.19. 09:41
Nah nekem itt most érvényesül a mondás.

Akkor sem kell ha ingyen adják!

Jók ezek az akciók volt már hogy vásároltam ezt vagy azt, de nem látok olyan címet amit megvennék és/vagy még nincs meg eredetiben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ByrDer
2013.06.19. 16:39
Elméletben tetszik a gog.. egy modern drm mentes digitális disztribúciós platform, ahol rengeteg ősrégi klasszikust lehet venni, amit máshol már nem is nagyon lehet beszerezni (még warezolva sem.. a torrenteket se seedelik évtizedekig), meg most már azért van sok modern játék meg egy vagon indie cucc is.
De egyszerűen nem elég jók az árak, meg sok játék okkal merült a feledés homályába, meg a modern játék kínálat még mindig elég hiányos, és a kiadók drm-mániája miatt az is marad.

Inkább maradok a steamnél... igaz hogy a valve-nak minden jogi alapja megvan hogy egy szép napon (akár holnap is) beszüntesse az egész szolgáltatást és akkor az egész kollekciód semmivé foszlik.. de addig is kényelmesen egy helyen tart minden relevánsabb játékot ahonnan egy kattintással akármikor tölthető és installálható minden játék legfrisseb verziója. És a vásárok alkalmával tényleg nevetségesen olcsón be lehet szerezni remek játékokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2013.06.20. 19:11
A Valve nem tett egy olyan ígéretet, hogy ha bezárnak, akkor feloldják a DRM-et?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!