iPon Hírek

Ingyenesen bővül a Black Desert Online

Dátum | 2016. 04. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A most már nyugaton is nagyon népszerű ingyenes MMORPG, a Black Desert hamarosan ingyenesen tartalmakkal bővül. Többek között erről is beszélt a játék koreai fejlesztője, a Pearl Abyss stúdió, de szó esett a jövőben érkező további tartalmakról is. Elsőként a Mediah nevű kiegészítő érkezik, ami egy hatalmas új régiót hoz magával. Itt legalább ezer új quest vár ránk, valamint egy új boss (Kzarka), és egy új 40v40-es Crimson Battlefield. Persze ezek mellett egy rakás cuccot, páncélt, fegyvert és hasonlókat is kapunk, de ez alap. A stúdió elmondta, hogy már készül egy olyan kiegészítő, ami egy óceáni területet hoz magával, és a hajózásra, a hajós csatákra és a tengeri kereskedelemre épül. Azt nem tudni, hogy ez pontosan mikor érkezik, azt viszont igen, hogy a koreai verzióba még a nyáron bekerül Kamaslive földje, ami magával hozza a játszható sötét elf fajt is, majd jön Drigan területe, hol óriások, törpök és tündék harcolnak egymással. A fejlesztők ezen kívül azt ígérik, hogy több kooperatív tartalom kerül be, és valahogy fel akarják gyorsítani az új karakterek fejlődését is, hogy az újoncok hamarabb felzárkózhassanak a veteránokhoz. Továbbá a skill awakening rendszert teljesen át fogják alakítani, és hamarosan bekerül a voice chat is. Persze azt el kell mondani, hogy a játék nyugati verziója még lemaradásban van a koreai változathoz képest, így hozzánk még olyan tartalmak is jönnek, amik ott már elérhetők - például Valencia sivataga.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. talanezjol...
2016.04.04. 20:15
Annyit tennék hozzá a cikkhez, hogy Mediah múlt szerda óta már benne van a játékban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. elrohir23
2016.04.04. 20:31
"nagyon népszerű ingyenes MMORPG" hol ingyenes? Tudtommal buy to pay, annyi hogy nem havidíjas
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. potkeny
2016.04.04. 20:40
Ahogy mondjátok...
B2P, nem ingyenes
Mediah már pár napja elérhető, nem "érkezik"
Honnan volt ferdítve a cikk?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ThePoweR elroh...
2016.04.04. 22:01
Koreában ingyenes. Nyugaton B2P csak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Bzsolt
2016.04.04. 23:44
Hát ez nem éppen ingyenes, még kipróbálni sem lehet...
(marad a B&S, vagy GW2 amíg ezt is ki lehet próbálni majd.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. talanezjol...
2016.04.05. 00:32
Nekem van egy pár hét napos passzom, ha valakit érdekel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Denton
2016.04.05. 09:28
Udv!
En szivesen kiprobalnam, ha van meg folosleges kulcsod, megkoszonnem!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2016.04.05. 15:43
Csináljatok Koreai regisztrációt ha ott ingyenes, ha meg megtetszik a dolog, akkor irány a bolt. Kicsit macerás, de miért ne?

Én anno DBZ játékot próbáltam ott játszani, mert nyugati szerverei nem voltak. Jó ideig csapattam, csak egy egy küldetés durva volt, mert sok volt a kiemelt szöveg, és mire azokat beazonosítottam a papíromról a monitoron a térképen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. talanezjol...
2016.04.05. 20:00
A koreai szerveren már csak VPN-nel lehet játszani, az orosszal szintén. Csak az orosz ingyenes, a koreai verzióért $7 kell fizetni (ingyen csak akkor van, ha koreai vagy).

Ha valakit érdekel és kipróbálná vásárlás előtt, [itt] talál részletes leírást.

Kérdezzetek nyugodtan, szívesen segítek. Több kulcsom már nincs sajna, a leggyorsabbaknak ment üzenet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikroman
2016.04.06. 13:05
Apró kis részletek. Mindig ott vannak a gondok. Meg a csúszással. Már múlt héten jött a Mediah Patch a karbantartással egy időben. Valóban ingyenes egyes régiókban, csak nem nálunk. A kiegészítők is ingyenesek. A többi is az lesz (Valencia I és Valencia II).

A játék nálunk és az NA régióban egyszeri megvételes (b2p). Az előfizetők és vásárlók 1-3 darab 7 napos guest passt is kapnak. Ez az ingyenes kipróbálási lehetőség. A b2p és ez a korlátozott hozzáférés is szűri picit a népet. Meg a kereskedelem is korlátozott. Ez egyrészt picit kényelmetlen, meg egyeseknek rossz, másrészt viszont elég jól kint tartja a mérgező anyagokat a rendszerből (botok, gold/silver sellerek, kevesebb a p2w és az is "ellenőrzött" környezetben megy).
Ha ingyenes és "szabad" játék kell, akkor játszál Archeage-et! Akkor megtanulod értékelni azt ahova nem engednek be mindenkit és ami "Nem free" (azaz nem mikrotranzakciós vagy nem tisztán valós pénzen alapuló a gazdaság egy vagy több kulcseleme).

A más régiós játék az EU/NA megjelenés idejében lezárult. Addig se volt egyszerű máshol nyomulni (?), de most még inkább korlátozottak a lehetőségek. A guest pass könnyebb és tisztább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. elrohir23 mikro...
2016.04.07. 04:51
Köszönöm a választ, segítségül szolgált részemről. Teljesen igazad van ami a free gameseket illeti így is sok a troll...
Nagyon gondolkodom rajta, hogy megveszem. Nincs bajom a B2P rendszerrel kapcsolatban sőt legjobb. 40€ nem sok, de előbb jó lenne kiprobalni, legalább 2napra nem is kellene több.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!