iPon Hírek

Ingyenesen játszható lesz a City of Heroes

Dátum | 2011. 06. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCSoft régóta futó szuperhősös MMO játéka beáll szépen a sorba és átáll mikro tranzakciókra, vagyis ingyenesen játszható lesz. Utóbbi ugye jobban hangzik, ezért inkább szeretjük így hívni őket.

Aki nem szeretne elszakadni a megszokott rendszertől, az továbbra is fizetheti a havidíjat, ezzel VIP státuszba kerül, kapja az ingyenes Signature Story Arc tartalmakat és 400 Paragon pontot havonta, amit elkölthet a Paragon Piacon. Aki úgy dönt, hogy nem fizet, annak is szabad az út lvl50-ig, de már megkötésekkel. Nem lesz számukra elérhető a hozzáállásváltás (jó/rossz), a napi melók (Day Jobs) és a Mission Architect küldetés szerkesztő sem. Ezekhez VIP státusz kell.

Nem meglepő módon az ingyeneseknek mindössze két karakter helyük lehet egy accounton.

A játék már 7 éve fut, fogalmazhatunk úgy, hogy "Itt az idő, hogy ingyen learassátok az elmúlt 7 év gyümölcsét!" vagy úgy, hogy "Na még egyszer utoljára kopasszuk meg ez a csirkét!". Döntsétek el, melyik tetszik. Amennyiben mindeddig csak a havidíj tartott vissza titeket, hogy kipróbáljátok a számos tartalmas frissítést és megújulást megélt MMO-t, akkor itt az időtök.

A nagy átalakulást fémjelezni hivatott, hogy a játék új címet is kapott: City of Heroes Freedom. Ennél jobb hír, hogy jön új tartalom pakk is, az Issue 21: Convergence. Ez behoz egy új Power szettet, két új kosztüm szettet valamint az Underground Incarnate Trialt, és az új First Ward co-op zónát.

További információkért irány a hivatalos honlap.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!