iPon Hírek

Ingyenessé válik az EverQuest

Dátum | 2012. 01. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy márciustól ingyenesen játszható lesz az EverQuest. Az 1999-ben indult játék sokaknak jelentette az első nagy meghatározó MMO élményt az életében, és még mindig aktív közösséggel rendelkezik. (Anno én csak egy hétig bírtam, mert a macik átmentek a házfalakon, a horgászat ráfizetéses volt és karakterem nadrágjának puszta látványa alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozzon).

A játék hivatalos oldalán Thom Terazas producer elmondta, hogy a változás március elején fog bekövetkezni. "Már nagyon várjuk, hogy teljesebbé tehessük az EverQuest élményt azáltal, hogy a játékosok szélesebb körei számára is elérhetővé tesszük. Mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelő módot, ahogyan játszik."

Bárki, aki most akarja elkezdeni, vagy most tér vissza "Minden Idők Egyik Legjobb Játékához" saját feltételei szerint választhat, a feltételek rugalmasak, a játékos dönti el, mennyit fizet. Háromféle fizetési kategória lesz: ingyenes, ezüst (5 dollár) és arany (14,99 dollár/hó). A részletes ismertető a hivatalos oldalon olvasható.

A játék fennállásának 13. évfordulója alkalmából az átállás után a játékosok nagy eseményekre, új tárgyakra, átdolgozott, javított térképrendszerre és egyéb finomságokra számíthatnak.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. vgyuri78
2012.01.31. 17:37
Ezüst (silver) 5 dollár után válik elérhetővé, nem 5 dollár / hótól. A legnagyobb gondom az EQ1 és EQ2-vel, hogy a Broker-nél (Aukciós ház) csak venni lehet, eladni nem, felesleges craft-olni. Az elérhető fajok száma is nagyon kevés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Morte
2012.02.01. 00:58
Köszi, javítva. Ahogy elnézem a gold kell ahhoz, hogy egy kicsit is élvezhető legyen a játék a bekorlátozott spellek és egyebek miatt. Ennyit az ingyenességről. Az EQ felett már alaposan eljárt az idő, de még megpróbálják kifacsarni belőle azt, amit lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. varian
2012.02.01. 08:16
Már kb másfél éve ingyenesen is játszható az Everquest 2, nem 1 hónapja. Egy hónapja vonták össze a fizetőst és az ingyenest.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. varian
2012.02.01. 08:20
Még annyi, hogy a sentinel's fate kiegészitőig ingyenes csak, ezután még van 2 kiegészitő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vgyuri78 varia...
2012.02.01. 16:17
Az első rész válik most ingyenessé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!