iPon Hírek

Injustice - verekedős játék a Mortal Kombat készítőitől

Dátum | 2012. 05. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Meglepetésszerűen érkezett a bejelentés a Warnertől és a DC Comicstól, hogy új verekedős játékkal készülnek. Az Injustice: Gods Among Us néven futó anyagot a Mortal Kombatért is felelős NetherRealm készíti, megjelenése pedig valamikor 2013-ban várható, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Úgy látszik, Ed Boon beváltotta ígéretét, miszerint stúdiója nem csak Mortal Kombat-címekkel foglalkozik majd a jövőben.

A felesztők egy teljesen új és eredeti történetet ígérnek, melyben szerepet kap a DC Comics szuperhőseinek tetemes része. Teljes lista még nincs, de Batman, Superman, Solomon Grundy és Wonderwoman már biztos szerepelni fognak az Injustice-ban. Ed Boon, a játék kreatív igazgatója azt ígéri, eposzi csatákat vívhatunk majd a jó- és rosszfiúkkal egyaránt, a játékmenet pedig sokkal nagyszabásúbb és pörgősebb lesz az eddig megszokottnál. Boon szerint a játékosok igazi isteneknek érezhetik majd magukat a játék karaktereit irányítva. A megjelenés mellé járó képek és video egyelőre GameSpot-exkluzív, amint ez változik, közölni fogjuk őket.

A sajtóközlemény egyébként rögtön mint egy sorozat első darabját említi a játékot, szóval a kiadó nagyon bízik a sikerében. Mondjuk ilyen nevekkel nem sok esély van arra, hogy mellé lőjenek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. patrik2991
2012.06.01. 12:23
Warner + DC + NetherRealm = szétszakadó, fröccsenő, darálódó szuperhősök? Mert akkor ez lesz az első olyan szuperhősös-verekedős játék ami érdekel (nem gondoltam komolyan, csak nem szeretem az ilyen játékokat, ellenben az MK-val)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!