iPon Hírek

Innováció 2011 – Tarts velünk a jövőbe!

Dátum | 2011. 04. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Május hetedike és tizedike között kerül megrendezésre az Innováció 2011, amelyre május hetedikén és nyolcadikán a szervezők mindenkit várnak a Millenáris Park B csarnokában. A hetedikei és nyolcadikai nyílt napok után kilencedikén az oktatás szereplőit, azaz a diákokat és a tanárokat várja a rendezvény, ahol az oktatási nap keretén belül bemutatják az interaktív oktatás jövőjét, valamint néhány innovatív nyelvtanulási módszert, valamint a digitális táblákat, illetve a digitális képzési lehetőségeket és taneszközöket is.

A nyílt hétvége alkalmával, azaz május hetedikén és nyolcadikán reggel kilenc és este hat óra között várják az érdeklődőket. A hétvégi nyílt napok - amelyek alkalmával bemutatkoznak a legújabb informatikai eszközök és technológiai újdonságok - teljesen ingyenesen látogathatóak. A rendezvény keretein belül meg lehet majd ismerkedni a legfrissebb telefonokkal, játékkonzolokkal és televíziókkal, de a legújabb technológiákat felvonultató asztali- és mobil számítógépek sem hiányoznak majd a kínálatból. A látogatók a legújabb számítástechnikai eszközöket és a munkát megkönnyítő szoftvereket egyaránt kipróbálhatják majd.

A kép nagyítható! Kattints ide!
A B csarnokban egy külön kis játéksarkot is kialakítanak a szervezők, ahol a legfrissebb konzolos játékokkal, valamint a mozgásérzékelős technológiára alapozó játékkonzolokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők, sőt, ki is próbálhatják azokat. Az Innováció 2011 az informatika és a mobilvilág összes fontosabb újítását felvonultatja és lehetőséget ad azok kipróbálására is. A szervezők természetesen a legkisebbekre is gondoltak, akiket még nem csapott meg a technika szele: ők játszóházban kapcsolódhatnak ki, amíg a család többi tagja a kütyükkel foglalkozik.

A kiállítók között számos neves vállalat lesz jelen, amelyek között az alábbiakat találjuk: Microsoft, HP, LG, Dell, Intel, Sony, Fujitsu, Asus, Acer, Tabello, Lenovo, Toshiba, Steelcase és Ford.  

Az ingyenesen látogatható nyílt napokkal kapcsolatban itt találnak bővebb információt az érdeklődők, a Facebook felhasználói fiókkal rendelkezők pedig itt csatlakozhatnak az eseményhez.

Időpont:

2011. május 7-8. – nyílt napok.
2011. május 9. – regisztrációhoz kötött nyílt nap az oktatásban résztvevő diákok és tanárok részére.
2011. május 10. – zártkörű, szakmai nap.

Nyitvatartás:
10:00 – 19:00, a belépés ingyenes.

Helyszín
Millenáris Park, B csarnok
1024 Budapest, Fény utca 20-22.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Xeon
2011.04.18. 15:04
hát ha az érintő képernyős táblákat akarják bemutatni, akkor nem árthat ha frissen kicsomagoltat húznak elő vhonan mert néha azért elégé h is mondjam, nem megfelelően működnek, jó lehet a hozzá kapcsolt laptop a hibás, de néha érdekes dolgokat tudnak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. levimaster
2011.04.18. 15:09
Azt hiszem nekem itt a helyem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. CyberPunk6...
2011.04.19. 09:06
Tökéletes időzítés. Az írásbeli érettségik kellős közepén, 2 nappal az emelt informatika írásbeli előtt. Pont a célközönség számára legrosszabb időpontban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR
2011.04.19. 10:31
Lássuk csak kik lesznek. A Microsoft és még a Microsoft meg még a Microsoft ja és persze még a Microsoft.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!