iPon Hírek

Insanely Twisted Shadow Planet PC megjelenés

Dátum | 2012. 03. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A tavaly az Xbox 360 Summer of Arcade akció keretei között megjelent játék most PC-re is ellátogat, erősítette meg Michael Gagne és Joe Olson (fejlesztők).

 
A PC-s változat a Steam-en lesz majd megvásárolható, természetesen kap teljes billentyűzet és egér támogatást. Jó hír, hogy a Shadow Hunters című multiplayer DLC benne lesz a pakkban.
 
Az Insanely Twisted Shadow Planet némileg megosztotta a kritikusokat, mi szerettük, kihívás az van benne, annyi biztos. Tesztünkhöz katt ide.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. DogTheDog
2012.03.31. 10:25
Hej emberek,PC-re jon,miert nincs oromteli kommentek hada itt?
Amikor valami jatszhatatlan ocskasag bejelentodik konzolra,mindig rinyalnak,hogy miert nem pc.Most egy kivalosag jon pc-re,erre egy apro hurra sincs?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2012.03.31. 11:29
Reméljük ez azért van, mert csendben ünnepelnek otthon és eszik a krémest (->kajás kézzel nem tapizzák a billt), nem azért mert ignorálják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Krend
2012.04.01. 08:10
Szerintem meg csak lusták elolvasni,ha nincsen kirakva valami videó hozzá
de am hogy ha a "katt ide"re kattintassz ott már látod, hogy akarják pcre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ch4r0n
2012.04.01. 13:37
Mikor először láttam videók alapján nagyon bejött nekem a játék. Főleg a hangulata fogott meg amilyen atmoszférát teremt, meg nagyon ötletesnek tartom a megvalósítását mind grafikailag, mind játékmenetben. Nagyon jó dolognak tartom, hogy végre jön pc-re is. Én biztosan játszom majd! Hurrá!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!