iPon Hírek

Instant zeneletöltés - nemcsak előfizetőknek

Dátum | 2009. 10. 28.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A Vodafone és a világ egyik legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music Group tavaly szeptemberben Magyarországon addig egyedülálló zeneletöltő áruházat indított. Az Unlimited Music Store - Vodafone Zenetár fantázianevű szolgáltatásban havi előfizetési díjért korlátlan számú zeneszám tölthető le mobiltelefonra és számítógépre egyaránt.

A kínálatban a Universal mellett számtalan független magyar kiadó zenéi érhetőek el, a katalógus mára több mint félmillió zeneszámot tartalmaz. A szolgáltatáson belül egy helyen érhetőek el legálisan a legnagyobb sztárok zenéi fix előfizetési díjért (1000 forint/két hét), sőt a dalok megvásárolhatóak másolásvédelem-mentesen, akár előfizetési díj nélkül is.

Idén szeptemberben a Vodafone egy másik zenei újdonságot is életre hívott a Universal Music kiadóval közösen: az Instant Music - a végtelen lemez fantázianevű szolgáltatást, amin keresztül már nemcsak a régi Vodafone-előfizetők juthatnak hozzá a legális zeneszámokhoz. Az Instant Musicot a Media Markt-üzletekben lehet megvásárolni. A kiadványban található sim-kártya aktiválása után a telefonra sms-ben kapott kód használatával indulhat a dalok letöltése a www.

instantmusic.hu weboldalról a felhasználó számítógépére vagy a Vodafone live! wapportálról a telefonjára. Az Instant Music vásárlói a 3990 forintos vételár ellenében két hónapig korlátlan mennyiségű másolásvédelemmel ellátott dalt tölthetnek le. A dalokat másolásvédelem nélkül is meg lehet vásárolni, darabonként 50 forintért - ha például a letöltő ki akarja írni cd-re a kedvenc dalait.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Insignia
2009.10.28. 19:47
VISSZA A HIRHEZ

ilyenkor tudom áldani a torrent oldalakt és nem fizetek egy forintot se a zenékért.... és nincs drm se....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!