iPon Hírek

Intel-felmérés: internet vs intimitás

Dátum | 2008. 12. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Érdekes, bár bizonyos szempontból nem meglepő felmérési eredményeket tett közzé az Intel, amelynek eredeti célja az volt, hogy képet alkothasson az internet-hozzáférés helyéről az emberek fontossági sorrendjeiben.

Az Intel-rendelte felmérést a Harris Interactive 2.119 felnőttön végezte el, a válaszokból pedig immár igazolást is nyert az, ami eddig is sejthető volt: a net láthatólag fontosabb minden más nem-létszükségleti kiadásnál (tehát pl. vendéglőbe járásnál, vásárolgatásnál, TV-előfizetésnél, stb.).

Ami azonban különösen sarkalatos pontja a dolognak, az az, hogy a nők 46, míg a férfiak 30%-a inkább vállalna két hetet lepedőakrobatika nélkül, semmint két hetet internet-elérés nélkül. Mindenféleképpen érdekes egy arány, és talán még jobb is, mint hinné az ember, viszont jó lenne egy korábbi adat is, hogy kiderüljön, emelkedő trendről van-e szó, vagy állandó értékről...?

Mindenesetre a megkérdezettek 65%-a még azt is kereken kijelentette, hogy egyszerűen nem tud élni netelérés nélkül, ami egyfelől tekinthető persze humoros-önironikus túlzásnak, másfelől érdemes lenne megfigyelni, mi történne ezekkel az emberekkel hosszabb netmegvonás esetén.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.12.14. 20:47
"Mi kell a nőnek?" - internet :lol:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!