iPon Hírek

iPad 3: biztos információk és megjelenési dátum?

Dátum | 2012. 01. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Bár inkább információmorzsák lenne a helyes, mivel néhány elejtett specifikáció megerősítéséről van szó, amire a Bloomberg vállalkozott, így talán már tényleg biztosra vehetőek. Persze ettől függetlenül névtelen forrásra hivatkoznak a cikkben.

Egyik adatot sem a szó szoros értelmében közölték az olvasókkal, olyan jelzőket használtak az iPad 3-mal kapcsolatban, mint a "magasabb felbontású kijelző", "gyorsabb processzor" és a "következő generációs vezeték nélküli hálózatok használata". Az Apple harmadik generációs táblagépének fontos bizonyítani, hiszen az iPadok a legnagyobb példányszámban eladott táblagépek. Az iPaddal kapcsolatban már korábban is felmerült a négymagos központi egység, ami természetesen az Apple A6 nevet viseli majd, valamint a 2048 x 1536 pixelt 9,7 hüvelykre sűrítő kijelző és a 4G LTE képesség is, bár ez utóbbi, amivel kapcsolatban kevésbé szeretnek állást foglalni, ami talán az iPhone 4 számlájára írható.

iPad 2 hátulról
Ezeknél viszont jóval fontosabb, hogy a megjelenési dátummal kapcsolatban is nyilatkoztak, erre pedig márciusban kerülhet sor, vagyis a korábban felröppent januári és februári dátumok nem igazak, így Steve Jobs születésnapját sem fogják iPad-dal ünnepelni az almás vállalatnál. Az információk egy gyártóhoz közeli forrásból származhatnak, mivel arról is beszéltek, hogy ebben a hónapban szeretnének a gyártással felpörögni, és februárra teljes kapacitáson üzemelni, így lehetne megfelelő mennyiség kész a rajt pillanatára. Az Apple-nek biztosan több milliós készlettel kell rendelkeznie, mikor piacra dobja az új készüléket, hiszen valószínűsíthetően megdőlnek majd az iPad 2 rekordjai.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Szaszyka
2012.01.16. 10:47
"Apa kezdőőődik!!!"
Mindjárt kezdődik az Apple VS egyéb márkák fanjainak szócsatája
EGyébként biztos jó lesz az iPad3...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Emberfej
2012.01.16. 10:56
Az hogy gyorsabb lesz meg hasonlók az nem hír, hanem az alap amit elvárunk egy terméktől hogy jobb legyen mint elődje. Nem ártana néhány specifikáció.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. sheffield
2012.01.16. 11:34
az jutott eszembe, még ha nem is kapcsolódik szorosan ide, h itt már mennyire megnövelték a kijelző felbontását, a régen nagyobb hangsúlyt kapott digitális fotókeret meg megmaradt alapszinten. pedig azok se szarok h ha vki csak egy kijelzőt akar a képeknek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. arin
2012.01.16. 11:36
Egy ilyen hír már volt, januári megjelenéssel kapcsolatban: "...ugyanis a DigiTimes ipari forrásokra hivatkozva azt állítja..."

Ha nem januárban jelenik meg akkor nem is kell!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. LechooEdy
2012.01.16. 11:57
A Táblagépeknél talán csak egy nagyobb hülyeség van a digitális képkeret.
A telefon akkor mobil, ha internet akkor okos telefon, vagy laptop... Főleg ennyi pénzért inkább laptop!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Krigg
2012.01.16. 11:58
"Magasabb felbontású kijelző, gyorsabb processzor, következő generációs vezeték nélküli hálózatok használata".

Ehhez aztan nagyon nagy elemzonek kell lenni, ezt a nagyanyam is megjosolja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Cooley
2012.01.16. 16:24
LechooEdy: Ha nagyobb kijelző és teljesítmény kell, mint egy teló, de kisebb, könnyebb, mint egy notesz, akkor nagyon jól tud jönni egy tábla. A noti ugyan mobil, de a kényelmes használatához le kell tenni, a táblát akár séta közben is használhatod. És még van jó néhány egyéb előnye is. Ha annyira felesleges lenne, mint azt te állítod, nem lenne ekkora piaca.

Én speciel tuti venni fogok valami ASUS PadFone szerűséget 1-2éven belül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DemonDani
2012.01.16. 18:01
Cooley séta közben eltalálsz egy fát oda is a kicsike séta közben majd az átlátszó oled kijelzőset használhatjuk vagy ha a kamera képe a háttérképünk, de akkor csak a menüt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. COR72Z
2012.01.24. 17:20
DemonDani: Gondolom csak szarkazmus volt, hogy ha eltalalsz egy fat oda a kicsike, mert bevallom - apple termekeknel stapabirobb IT cuccal meg nem talalkoztam, es itt gondolok a megfizethetosegre, nem pedig egy Titaniumvazas 2 millios laptopra. Jo pelda h az Ipod touch-om kiesett a zsebembol egy ugratasnal, pont raerkeztem a bringaval... azon kivul hogy az aluminium boritas benyomodott, nem lett komolyabb baja... Szerencsere az almas ceg nem sporol a minosegi alapanyagokon, ha mas nem is, azert ez egy meggyozo indok lehet mellette. Jo pelda itt a kozkedvelt Samsung Galaxy tab es tarsai, melyek mindd a mai napig muanyag burkolatban kerulnek forgalmazasra. Teny, hogy a tableteknek nem az a feladatuk elsosorban, hogy kisebb nagyobb utest kibirjanak, hiszen ilyen alapon ott egy vaslemez erted, es a megfelelo hasznalataba sem tartozik a kovetkezo kis videoba bemutatott incidens, de jo ha kibirja a kisocsi fejevel valo talalkozast! PPP [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!