iPon Hírek

iPhone június 29-én

Dátum | 2007. 06. 05.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Az Apple cég iPhone terméke hivatalosan június 29-én fog piacra kerülni, ezt a vállalat az oldalán keresztül is megnézhető televízió reklámokon keresztül adta hírül.


Egészen eddig az Apple csak halványan, június végére célozta az iPhone hivatalos kiadási dátumát, azonban hétvégén adásba került három rövid reklám végén mindenütt szerepel a konkrét június 29, mint az iPhone hivatalos útnak indulása. Ezek a reklámok főként a készülék érintőképernyőjére és az állítható képernyő-elrendezésre fókuszálnak. Érdekes módon az első hirdetés azt emeli ki, hogy mit tudunk csinálni az iPhone-nal, amit az iPod-dal nem.


Múlt hónapban került napvilágra, hogy az iPhone öt éven keresztül kizárólag az AT&T hálózatára lesz elérhető.. A konkurens Verizon, aki már lemondott az iPhone terjesztési jogainak megszerzéséről, azt nyilatkozta, hogy nyár végén egy hasonló kaliberű termékkel fog jelentkezni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.06.05. 10:18
Az Apple cég iPhone terméke hivatalosan június 29-én fog piacra kerülni, ezt a vállalat az oldalán keresztül is megnézhető televízió reklámokon keresztül adta ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!