iPon Hírek

iPod Touch készülékek hibás kijelzővel

Dátum | 2007. 09. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Apple prémium kategóriát képviselő hordozható médialejátszójának, azaz az Ipod Touch-nak egyes példányai kijelző hibával kerültek forgalomba. A kellemetlen hibát az Apple elismerte, a vállalat már nagy erőkkel dolgozik a kijavításon. A hiba következtében majdnem lehetetlen videót nézni a képernyőn. AZ Ipod Touch kijelző hibája néhány hónapon belül a második nagyobb rendellenesség, amely az Apple készülékeinél előjött.

A Wall Street Journal újságírója, Walt Mossberg is találkozott hibás készülékkel, amikor cikkét írta az Apple iPod Touch-ról: "az első iPod Touch példányok között vannak kijelzőhibás egyedek, amelyek túl sötéten jelenítik meg a képeket, videókat." " Ez a probléma csak kevés készüléket érint, a hiba elhárításán már dolgoznak. A piacon lévő iPod Touch eszközök többségénél nem tapasztalhatóak a kijelző hibájából adódó rendellenességek.


Az elmúlt hónapok során ez volt a második nagyobb probléma, amely Apple készülékeket érint, az első hibasorozat az iPhone modelleket érintette. Egyes iPhone telefonok kijelzője rövid használat után veszített érzékenységéből, így nehézkessé vált a használat. Az elmúlt hónapok hibái is arra utalnak, hogy a vállalatok minél több terméket szeretnének piacra dobni. Néha ez a sietség rövidebb teszt periódust von maga után, de minden esetben növeli a bevételeket.

Az iPod Touch 3,5"-os 480x320 pixeles felbontású érintőkijelzővel rendelkezik, a modellek 8 GB-os és 16 GB-os kapacitással, WiFi 802.11b/g modullal, Apple Safari webböngészővel, valamint YouTube alkalmazással rendelkeznek, amelynek segítségével hozzáférhetünk az internetes videókhoz. Az Apple iPod Touch képes audió- és számos formátumú videó fájl lejátszására.

A 8 GB-os modell ár 299 dollár körül mozog, míg a 16 GB-os egységhez 399 dollárért juthatnak hozzá a vásárlók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.25. 12:37
Az Apple prémium kategóriát képviselő hordozható médialejátszójának, azaz az Ipod Touch-nak egyes példányai kijelző hibával kerültek forgalomba. A kellemetlen hibát az Apple ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!