iPon Hírek

Ismerjétek meg Kratos tesóját

Dátum | 2010. 10. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Kratos testvére, Deimos nemsokára játszható lesz a God of War III-ban. Ám az egyetlen mód, hogy kilockoljátok a karaktert az, hogy megveszitek a God of War: Ghost of Spartát PSP-re, ugyanis annak a dobozában találjátok meg hozzá a kódot.

Deimos gyakorlatilag egy új skin lesz a már meglévő Kratos karaktermodellre. Az öcsisajt egyébként elég tápos, többet sebez és négyszer annyi élet, mágia és arany orbja is lesz. A Ghost of Sparta jelenleg novemberre van betervezve, de az biztos, hogy még idén kijön. Képeket és további információkat a PlayStation blogon találtok.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. YuGabe
2010.10.08. 16:25
Hát mit ne mondjak, r$hadt kiegyensúlyozott lehet a játék a leírtak alapján (persze NEM).
Meg fura ez a "mindenki" megkapja dolog, csak a kalózok nem.
Nincs PSP-m mellesleg, nem azért mondtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. uristen
2010.10.08. 17:43
PSP? Minek? Megveszed a jatekot es kiteszed a falra a tokot, a CD/t disz kent. Meg lesz egy karaktered 4x es tulajdonsagokkal... Fu de h*lyeseg, mar bocsanat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szerzetes
2010.10.08. 18:57
Az UMD ellen szól, hogy ha arról játszok jóval kevesebb a gép üzemideje. Amúgy jah, majd felkerülnek kód generátorok a netre, aztán ennyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. XtreemX
2010.10.08. 19:02
Nevetségesek vagytok... igazi magyar emberek,fika fika hátán. Mindent fikázni és még ráadásul mindent másoltan,warezolva tolni. Egy szégyen az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. DirtyVegas
2010.10.08. 20:27
Arra lennék kíváncsi, akinek nincs PSP annak elérhető lessz-e az új szkín? Én vevő lennék rá egy méltányos összegért, nagyon szeretem ezt a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Auchen
2010.10.08. 20:36
XtreemX: inkább te vagy egy tipikus magyar: pesszimista mint állat. Mintha máshol ekkor a warez, sőt megnyugtatlak, kalókodásban mi az erős középmezőnyben vagyunk. Fikázni meg bárki tud.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee
2010.10.09. 09:46
XtreemX:

Igazd van nekem nem veszi meg anyuci... ne haragudj h nincs minden embernek fölös 10k ja egy játékra (főleg magyarországon). Én elhiszen hogy te jól fel vagy dobva pénzel és meg engedheted magadbnak de azért ne haragudj... nem kell lenézni azokat akik ezt nem tehetik meg.
(off vége)

Amúgy nem tudom... ez a túl tápolt kari dolog nem a legjobb ötlet. Fogod, unlockolod, végig darálod a játékot különösebb kihívás nélkül és aztán megy a sarokba... Vagy csak én gondondolom azt, hogy egy játékban kell a kihívás és , hogy igen is verekedjünk meg azért az átkozott ending ért?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2010.10.09. 10:19
tomchee csak te gondolod így meg a gamer társadalom 1%a ha megnézed a régi elődökhöz képest minden játék, minden szegmensben ultrakönnyü, hogy a 14éves kölök is végig tudja vinni, aztán ha a sarokba dobja, akkor sem kell több patchet kiadni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. XtreemX
2010.10.09. 12:29
tomchee

Kisöreg,szerintem összekeversz engem valakivel... én egyetemista vagyok,saját magamnak keresem meg a lóvémat. És bár a játékok drágák,el lehet őket adni szép áron.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. XtreemX
2010.10.09. 12:31
Auchen

Középmezőny? Hallod ember dugd a föld alá a fejed ahol eddig is volt. Ha ezt komolyan gondolod akkor nagyobb állat vagy mint amilyennek mutatod magad. A magyarok 10%-a azt sem tudja létezik olyan hogy 'eredeti' játék. Szó szerint azt veszi alapnak hogy másolt minden. Ezek után no comment. Konzol részen meg főleg,itt Magyarországon a legtöbb ember csak azért vesz xbox-t és nem ps3-at mert egyszerű flashelni és másoltan lehet nyomni mindent. Ennyit róla. Külföldön nem így áll a helyzet. Persze tudom fizetés miatt,de akkor is. Kollégista vagyok,tisztába vagyok a dolgokkal kik miért veszenek mit...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rieper
2010.10.10. 00:05
Ha multizni akarsz meg kell venni eredetiben és ennyi, lehet itt papogni, hogy ki veszi meg eredetiben meg ki nem. Pc-n meg basznak demokat is kiadni, próba nélkül pedig egy játékot sem vagyok hajlandó megvenni, ilyenkor jön jól például a tört játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!