iPon Hírek

Ismét megdőlt a 3Dmark06 rekord

Dátum | 2007. 12. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Kinc és crotale a DreamHack nevű rendezvényen egy nem mindennapi tuningot hajtottak végre, amelynek meg is lett az eredménye: a szénné húzott rendszerrel sikeresen megdöntötték a hivatalos 3Dmark 06-os rekordot, majd egy napra rá újabb 175 ponttal növelték az addig sem mindennapi teljesítményüket.

Előkészületek. A kép nagyítható!
A rendszer beállítása. A kép nagyítható.
A tesztrendszer sem egy átlagos konfiguráció, a srácok 2 db Radoen HD 2900 XT-t használtak Crossfire módban, a kártyák hűtéséről folyékony nitrogénnel gondoskodtak. Természetesen az 5522 MHz-en ketyegő Intel Core 2 Extreme QX9650 hűtését sem bízták a véletlenre, a hűtéshez ebben az esetben is folyékony nitrogént alkalmaztak. A rendszerben használt processzor órajele még így is 120 MHz-cel alacsonyabb volt, mint a Kingpin által felállított rekordban szereplő egységé.
A tuning még így is rendkívül sikeres volt, hiszen a korábbi világrekordhoz képest 300 ponttal magasabb eredményt értek el, így mostantól 29325 pont a hivatalos 3Dmark 06 rekord, amely várhatóan nem sokáig marad rekord.

A tuning gyümölcse. A kép nagyítható!
A rekordhoz használt rendszer elemei:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.12.03. 14:01
Kinc és crotale a DreamHack nevű rendezvényen egy nem mindennapi tuningot hajtottak végre, amelynek meg is lett az eredménye: a szénné húzott rendszerrel sikeresen megdöntötték a hivatalos ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!