iPon Hírek

Itt a Logitech Google TV termékcsaládja

Dátum | 2010. 10. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Ahogy az várható volt a Logitech illetékesei bemutatták a vállalat első Google TV-vel kapcsolatos termékeit, amelyek között számos érdekes készülék kapott helyet. A termékek között megtaláljuk a Revue névre keresztelt set-top-boxot, egy vezérlő billentyűzetet, egy mini vezérlőt, valamint egy a televízióra helyezhető webkamerát is.

Revue
Revue
Keyboard Controller
A rendszer "lelkét" a Revue képezi, amely egy fényes fekete festéssel ellátott központi egység. Ez a szerkezet 10/100 Mbps-os Ethernet vezérlőn vagy 802.11 b/g/n WiFi adapteren keresztül kapcsolódik az internethez és hozzáférést biztosít a Google TV minden szolgáltatásához, valamint lehetővé teszi, hogy internetezzünk rajta. A termék két darab HDMI 1.3a típusú video kimenettel, két darab USB 2.0-s porttal és Harmony Link technológiával érkezik, ami a navigáviót próbálja könnyebbé és gyorsabbá tenni. Ehhez a termékhez jár a vezeték nélküli Keyboard Controller is, ami nem más, mint egy kis billentyűzet egy touchpaddal és némi dedikált média gombbal. A csomag a tervek szerint a hónap végén, 300 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba.

Mini Controller
Mini Controller
A következő a sorban a 130 dolláros Mini Controller névre keresztelt vezérlőeszköz. Ez a szerkezet egy kisméretű billentyűzettel, érintőpaddal és távirányító funkcióval érkezik. A vezérlő teljes körű irányítást biztosít, amelynek köszönhetően a Google TV szolgáltatásait könnyedén és kényelmesen használhatjuk. A 15,4 x 8,89 cm-es mérettel rendelkező újdonság beépített lítium-ion akkumulátorral bír, amely egyetlen töltéssel két héten keresztül tudja üzemeltetni a vezérlőt. A Mini Controller három év garanciával kerül majd a boltok polcaira, és nagyon emlékeztet a Logitech régi minijére.

TV Cam
TV Cam
A kínálatban találunk még egy USB-s webkamerát is, amely lehetővé teszi, hogy a TV előtt ülve 720p-s videó hívásokat bonyolítsunk. A Carl Zeiss optikával érkező termék ötszörös digitális zoomot kínál, két iránymikrofonnal rendelkezik, amelyek zaj- és visszhang szűréssel egyaránt fel vannak szerelve, és automatikus fényerőszabályzással is büszkélkednek, amit a RightLight 2 technológiának köszönhet. A TV Cam névre keresztelt termék a Vid HD szoftverrel egy csomagban érkezik és 150 dollárba kerül.

A bemutatott hardverelemek mellett a Logitech különböző Google TV alkalmazásokkal is készül, valamint elérhető lesz majd a Logitech Harmony alkalmazás iPhone-ra és Android alapú készülékekre írt változata is, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonunkkal könnyedén vezérelhessük majd a Google TV alapú rendszerünket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Fix
2010.10.07. 16:52
Nekem ez tetszik. De ezt most nem vágom hogyan fog működni (és most nem a technikai részére gondolok)Elő kell rá fizetni? (Mivel tapasztalataim azt mondják semmi nincs ingyen.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. iteq47
2010.10.07. 19:05
@fix

azt jól látod h semmi sincs ingyé, de nem mindegy h mikor fizecc. nézz szét a guglinál. vagy h közelebb legyen. a magyar reklámcsatornáknál. vagy bárhol ahol van reklám.

fizecc a guglié? vagy a tv2öé rtlkubbé? vagy ha ránézel egy 10nm-es plakátra. fizecc? nem.
azaz közvetlen nem.
de ha jóskabácsi meghirdeti a házisajtot 1milláé mondjuk 5mp-ben, aztán te meglátod tök ingyen, és elmész a boltba venni 1kilót tök pézé. aztán ha megy a bolt jóskabácsi csinál köményes és paprikás sajtot is. vesz reklámot 3milláé. te meglátod, elmész a boltba veszel 3kiló sajtot 3 tök pézé.

mindenképp fizecc ez tény, de az ilyen kuksiknál, amik a reklámra építenek a fogyasztó majd csak akkor fizet ha megakar venni valamit. (persze van kivétel is

alapból a kereskedő tejel. nem is keveseket.

még ha úgy is hangzott, én nem haraxom ezé senkire. sőtt. inkább grat nekik így kell pézt csinálni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!