iPon Hírek

Itt a Realms of Ancient War

Dátum | 2012. 09. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A megszokott és jól ismert elemekre épülő akciódús dungeonben mászkálós játékok kategóriájának egy újabb darabja lát ma napvilágot, a Realms of Ancient War. A játékot két éven keresztül fejlesztették a francia Wizarbox stúdió tagjai, és igen büszkék a kész művükre.


"A Realms of Ancient Wart minden aspektusában az akció kedvelői számára alakítottuk ki" – írta a Wizarbox projekt managere, Julien Millet a PlayStation Blogon. "Nincs benne túl sok párbeszéd, vagy fárasztó melléküldetések. A történet izgalmas és leköti az embert, de nincsenek túlspilázott párbeszédek sem, amelyek az öldökléstől vennék el az időt. A három kaszt rögtön ismerős lesz mindenkinek: a barbár, a varázsló és a női rugó, ám rengeteg egyedi szakértelemmel és varázslattal spékeltük meg ezeket, hogy ne legyenek unalmasak. A célunk az volt, hogy a lehető legjobb csihipuhi játékot készítsük el, mert ez az a stílus, amelybe a Gauntlet óta beleszerettünk."

A RAW ma jelenik meg az Xbox Live Marketplace-en, az ára 1200 Microsoft pont. PSN-en is ma jön ki, de csak Európában, ezúttal az amerikaiaknak kell várniuk kicsit többet, náluk csak szeptember 25-én jelenik meg. Később PC-re is kiadják, méghozzá október 4-én.


Kapcsolódó cikkeink

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. LGx
2012.09.20. 17:11
na! egész jónak tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gKomor
2012.09.20. 18:32
igen, de valojaban nem az...
kijonni ezzel a TL2 elott egy nappal, nagyjabol az ongyilkossaggal egyenlo - legalabbis a PC platformot nezve. a konzolok meg megmenthetnek a dolgot, ha nem lenne a jatek rettenetesen monoton es unalmas - legalabbis a demo alapjan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Flegeton
2012.09.21. 21:07
Én azért is játszok mind a kettővel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leslieke
2012.09.21. 22:05
PS3-on megvettem. Remek kis játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!