iPon Hírek

Itt a Sony Japan titokzatos Panopticonja

Dátum | 2013. 05. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Egy látványos trailerrel leplezték le a Panopticon című cel-shaded sci-fi kalandjátékot. A hivatalos honlapon már egy hete ment a visszaszámlálás, így sokan tűkön ülve várták a leleplezést. A trailerben nem említenek indító platformot, de egy dátumot azért kaptunk. A május 21 feltehetően nem a megjelenési dátum, hanem ekkor kapunk további információkat a Panopticonról. Nem mellesleg ekkor lesz a Microsoft nagy next-gen konzol bemutatója. A Panopticon leleplezés időzítése és a május 21-ei újabb titokzatos dátum azt sugallja, hogy PS4-es lesz a játék, de tekintve, hogy még mennyi PS3-as játékkal bombáz minket (legnagyobb örömünkre) a Sony, még az sincs kizárva, hogy jelen generációra jön a cím. A Sony Japan Studio egyébként már dolgozik egy PS4-es platformjátékon (ez a Knack), valamint továbbra is segítgetik a Team Icot, hogy befejezzék a régóta csúszkáló The Last Guardiant. A mostani trailerben egy olyan cyberpunk világot mutattak be nekünk, melyben átkos totalitariánus rendszerben sínylődve élnek együtt emberek és robotok. Utóbbiak úgy látják az embereket, hogy azok egy számmal vannak megjelölve. Láthatunk egy ember nőt is, aki megszüli az 1,000,000-val ellátott babát. Azt nem tudjuk, mit jelöl a szám, de valószínűleg nem szült előtte még 999,999-et, szóval egy valamit már kizárhatunk... Vannak még itt felhőkarcoló méretű rakétákat lődöző kibersárkányok (nem kaptunk eleget a Blood Dragonban) és láthatjuk London futurisztikus megfelelőjét is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Ronan
2013.05.16. 18:23
Horusz szeme..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. roku
2013.05.16. 19:38
Nemtom... Nekem a Lopott Idő jutott eszembe és a Death Note. Előbbiben ugyebár egy "karórán" láthattuk az illető hátra levő idejét, utóbbiban a halálisten szemét birtokolva ehhez hasonló módon a feje fölött jelent meg. Kíváncsi leszek rá, jó volt a trailer valóban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2013.05.17. 10:02
Nem bejövős. Vagy csak anime-túladagolásom van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Rojik
2013.05.17. 11:04
A szám, ahogy én néztem egy visszaszámláló. Az mondjuk érdekelne, hogy mit számlál vissza. A videó engem nem fogott meg. Érdeklődve várom azért, hogy milyen lesz ez a játék. A grafikából ítélve egyébként, szerintem PS3-on is el kellene fusson.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.05.18. 11:21
Én meg az ilyen 'a rendszer már azt is eldönti meddig élsz' jellegű játékokat nem bírom, de az anime grafikát sem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!