iPon Hírek

Itt a Watch Dogs 2 sztorit bemutató trailere

Dátum | 2016. 09. 26.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Miután a játékmenetet már korábban megmutatták, a Ubisoft most kiadta a Watch Dogs 2 történetközpontú videóját, melyben a fő karakter, Marcus Holloway és hackerekből álló csapata küzd a Blume nevű céggel. A vállalat vezetője, Dusan Nemec tűnik a fő ellenfélnek a nyílt világú folytatásban. Holloway és társai, azaz a DedSec célja az, hogy megsemmisítsék a Blume városra kiterjedő hatalmát. A felvételen több, a DeadSec által használt kódfeltörési metódust láthatunk, néhány fegyver és egy kis parkourözés mellett.
A Ubisoft vezetője, Yves Guillemot szerint a Watch Dogs 2 lesz a kiadó legjobban fogyó játéka az utóbbi 30 évben. Szerinte a szinte észrevehetetlenül beépülő online funkciók és a co-op lehetőség lesz az a két pont, ami különösen vonzóvá teszi majd a játékosok szemében. Az első rész túlszárnyalásához mindenesetre több, mint 9 millió eladott példányra lesz szükség. A folytatás helyszíne már nem Chicago, hanem San Francisco öbölmenti területei. A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Ashface
2016.09.26. 17:11
A Watchdogs 1 csalodasa utan nagyon kivancsi vagyok hogy fog muzsikalni, de az tuti biztos, hogy bottal se nyulok hozza.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Krisbart
2016.09.29. 07:07
Hát az egy is király volt ez még jobnak tünik csak valahogy a grafika bénább bár lehet csak a trailer az
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!