iPon Hírek

Itt az első előzetescsokor a TGS-ről

Dátum | 2014. 09. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A mai nappal elindult a Tokyo Game Show 2014, ráadásul annyira, hogy az "akció közben eltűnt" státuszban leledző Final Fantasy XV-ről is kaptunk egy előzetest. Final Fantasy XV Kezdjünk rögtön ezzel. A játék jelenleg PS4-re és Xbox One-ra készül, vagyis elegánsan kihagyja azt a generációt, amire eredetileg bejelentették. Meg kell hagyni, elég jól néz ki, de a legnagyobb kérdés, hogy az új hardcrendszer hogyan fog működni. A videóban kicsit bénácskán néz ki.
Bloodborne Először is, az új előzetesben rájöhetünk, hogy a játék még mindig nagyon jól néz ki, a szörnyek még elmebetegebbek, de ami még fontosabb: végre láthatunk valamit a kooperatív, kétjátékos részből is. Ez még nem minden; megtudtuk azt is, hogy a Bloodborne mindössze egy nappal a japán premier után már meg is jelenik nyugaton, azaz 2015. február 6-án, kizárólag PS4-re!
Deep Down Ez továbbra is egy nagyon érdekes játék, amit továbbra sem tudunk igazán hova tenni. Egyfelől némileg hasonlít az Assassin's Creedre abból a szempontból, hogy kicsit a jövőben is játszódik, meg kicsit a fantasy jellegű "múltban", ezen kívül pedig úgy tudjuk, hogy félig-online közösségi dolgok is lesznek benne. Akárhogy is, a játék csak PS4-re jön, valamikor a jövő év végén.
D4 - Dark Dreams Don't Die A többek között a Deadly Premonitionnel híressé váló Swery65 új játéka kizárólag Xbox One-ra készül, és azon belül is a Kinectet használja. Egyfajta kissé elmebeteg nyomozós sztoriról van szó, mintha a Heavy Raint összekevertünk volna néhány kiló tudatmódosító szerrel. A megjelenés egészen közel van, konkrétan most pénteken.
The Great Ace Attorney Az Ace Attorney-sorozat új része, kizárólag Nintendo 3DS-re.
Guilty Gear Xrd: -SIGN- A Guilty Gear furcsa névvel ellátott új folytatása idén december 4-én jelenik meg PS3-ra és PS4-re. Játékmenet a TGS-ről:
Final Fantasy Agito+ PS Vitára is megjelenik az eredetileg mobilos platformokra készült Final Fantasy Agito, csak a kézikonzolos változat nevében ott van a "+", innen tudjuk majd felismerni. Meg valószínűleg onnan, hogy némileg szebb lesz a grafikája, és jobb az irányítása.
Final Fantasy Type-0 HD Az eredetileg PSP-re megjelent, a Final Fantasy XIII-saga részét képező Type-0 felújított grafikával jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, 2015. március 20-án. És ehhez jár majd egyébként a Final Fantasy XV demója is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Shinjiii
2014.09.18. 19:16
FF XV-ben ha mellőzik a csőpályákat, és nem lesz full lineáris, akkor egy kötelező darab válik belőle. A XIII-ból jöhet még akármennyi rész, sose fogom megkedvelni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2014.09.23. 11:53
Nem lehetne esetleg valamikor egy High Rock -on játszódó Elder Scrolls -t csinálni véletlenül? Leragadtam a régebbi játékoknál, meg a Skyrim -nál, mert nem jön sosem számomra értelmes játék. Egyszerűen nem éri meg újabb hardverekre költeni (de azt hiszem, nem is lenne miből ).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!