iPon Hírek

Itt az első Orcs Must Die DLC

Dátum | 2011. 10. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ha eddig haltak, most itt az ideje, hogy halálnak halálával haljanak az orkok, méghozzá az új DLC, az Artifacts of Power segítségével, amely október 25-én jelenik meg, és 2,49 euró lesz Steamen. A pakkban két új fegyvert, két új csapdát és új upgrade-eket találhatunk.

Vampiric Gauntlets: félelmetes kesztyű, melynek segítségével az ellenfél életerejét leszívva magunkat gyógyíthatjuk. Ha kifogyunk a manából, a kesztyűt arra is használhatjuk, hogy életerőnket feláldozva manát nyerjünk.

Alchemist's Satchel: ebből a tatyóból halálos savbombákat dobálhatunk, melyek parancsunkra leolvasztják egy egész csapat ellenfél csontjairól a húst.

The Shock Zapper: ezt a túlméretezett kártevőirtót a mennyezetre szerelhetjük, ahonnan egyformán halálos hatékonysággal fogja a repülő és a földi egységeket ledurrantani.

Floor Scorcher: forróvá teszi a talajt az ellenfelek lába alatt. Amikor a lángokat látják, már késő, nekik annyi.

Új csapda upgrade-ek: Két új indok, hogy visszamenjünk War Mage és Nightmare fokozaton 5 koponyás eredményt elérni. Az új kiegészítő lehetővé teszi, hogy a koponyákat elköltve továbbfejlesszük a Shock Zappert és a Floor Scorchert.

Az Artifacts of Power az első Robot által tervezett két DLC pakk közül. Boldog orkgyakást és hentelést minden mágusnak! (A játékról részletes ismertetőt olvashattok a hamarosan megjelenő cikkünkben).

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. benczeb90
2011.10.24. 18:17
Ocs Must Die?
-Agreed.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. patrik2991
2011.10.26. 19:30
A magyarítás már tölthető az oldalamról: patrik2991.info
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!