iPon Hírek

Itt az első The Elder Scrolls: Legends gameplay videó!

Dátum | 2016. 04. 22.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A 2015-ös E3 Bethesda-paneljében mutattak néhány concept artot az új Elder Scrolls kártyajátékról. Akkor még tavalyra tervezték a megjelenést, aztán csak a nagy-nagy csöndet hallgathattuk – eddig. Most viszont végre belenézhetünk a játékba és jelentkezhetünk a bétára (itt), szóval kicsit felpörögtek az események. Mi a TES: Legends? Egy, a blizzardos Hearthstone babérjaira törő, ingyen játszható stratégiai kártyajáték, mely az Elder Scrolls univerzumára, karaktereire, lényeire, istenségeire és történelmére épül. A játékmenet ismerős lehet: paklikat építhetünk, különböző játékmódokban mérhetjük össze tudásunkat ellenfeleinkkel, és sok-sok lapot gyűjthetünk, de a játék megpróbál ennél többet is nyújtani.
Kis csavarral öt fontos jellemzőt határoztak meg – erő, intelligencia, akaraterő, gyorsaság és kitartás, a paklikat ezek közül tetszőleges kettő kiválasztásával alkothatjuk meg. Minden kész deck kap egy „osztályt” az összeállításától függően, például a gyorsaság és erő jellemzők felhasználásával íjászpaklink, akaraterő és intelligencia segítségével varázslódeckünk lehet. A játékot egy történetre fókuszáló egyjátékos kampánnyal kezdjük, ezzel megszerezzük kezdeti lapjainkat öt előre kreált pakli képében, melyeken természetesen alakíthatunk is, sőt, az egyes lapok "tréningelhetők" lesznek. Később elérhetjük az Arena és Battle játékmódokat és ismerős karakterekkel találkozunk majd. Ez a kampány vezet be majd a játék kétpályás rendszerébe is, mely extra stratégiai szintet hoz a Legendsbe. A béta jelenleg csak PC-n lesz elérhető, a végleges kiadást iPadre is tervezik. A látványra az eddigiek alapján nem lesz panasz, mi egészen biztosan teszünk a bétával egy próbát!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. wishformor...
2016.04.22. 17:16
ez a vonat mar elment...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ranger
2016.04.22. 20:01
Nem olyan biztos az, a HS a sok kiegészítőjével sztem nem túl kezdőbarát, szóval aki újonnan akar ilyen játékba kezdeni, lehet jobban jár egy olyannal, amit a Launch-tól elkezdve tud játszani. Persze kérdés az, hogy mennyire lehet gyorsan újabb kártyákat szerezni, fizetés nélkül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. BeZol
2016.04.23. 17:11
Tény és való, hogy kezdőként elég demoralizáló tud lenni a HS, viszont ingyenes, és rendszeres questeléssel pár hónap alatt simán játszható paklink lesz. A tavern brawl is egy könnyítés a kezdőknek, ill. most jön a standard mód, ami pont hogy kiszedi a goblin-os pakkot + a naxxramast a ranked játékból. Ezek után aki türelmetlen, az költhet rá valós pénzt.
Nem tudom, van-e még annyira populáris kártyajáték, mint a HS, de a WoW mellé is elfért még 1-2 jobb mmo, szerintem kártyajátékokra is igaz ez, bár tényleg elég lassúcskák, de a League of Legends mellé is milyen jól beérkezett a dota 2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. peti198706...
2016.04.24. 06:57
Stratégiailag nem látjátok át. Elég húzó ágazat tud lenni ez a kártyás megoldás, míg a fejlesztők hasznot húzva párhuzamosan 'tudnák' fejleszteni zászlós játékukat míg az el nem készül. Lássuk be a Yugioh-val nyert teret igazán ezaz ágazat. (Örültem is mikor működött vagy egyáltalán elindult a gépen. ) -Ott nem működött még a mentés gomb sem, vagy valamilyen szeszély folytán eltűnt az egész eddig gyűjtött paklid. -Másik pedig a fantázia világ végtelen. -Nehéz is lenne kielégíteni minden részletet, ha csak nem "massive multiplayer online-ra való gyűjtésről" lenne szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hunstree
2016.04.25. 17:29
Úgy látom Michael Bay ihlette a dizájt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rolandsz
2016.04.27. 12:05
Inkább a gwynt/gwent-ből csinálnának külön kártyajátékot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!