iPon Hírek

Itt az idei utolsó Catalyst

Dátum | 2007. 12. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Az AMD elérhetővé tette Catalyst névre hallgató videokártya illesztőprogramjának idei utolsó,  7.12-es verziószámmal büszkélkedő változatát. A meghajtóprogram kisebb hibajavításokat tartalmaz, emellett néhány alkalmazás teljesítményét is javítja, de ezen kívül semmi extrát nem tartalmaz, viszont az AMD videokártyával rendelkező felhasználók számára ajánlott a telepítése.


Elsőként a HD3800-as sorozatot érintő 5%-os teljesítménynövekedést emelnénk ki a 7.12-es újításai közül, a gyorsulás egészen pontosan a DirectX 10-es Company Of Heroes-t érinti. Az új driver a HD 2900-as sorozatú videokártyával rendelkezők számára is tartogat meglepetést: a kártya mag és memória órajelét egyaránt emelhetjük a driverben, és egy új tesztalkalmazással rögtön meg is nézhetjük, hogy mennyire stabil a tuningolt kártyánk.

A következő fejezet a játékokat érintő javításokat tartalmazza. Vista alatt a következő játékokhoz tartalmaz javítást a 7.12-es Catalyst: Call of Duty, the Combat Mission: Shock Force Demo, Crysis, Dark Messiah of Might & Magic, El Matador, F.E.A.R., Flight Simulator X, Google Sketchup, GTA: San Andreas, Hellgate: London, Enemy Territory: Quake Wars, Infernal, Lord of the Rings: Return of the King, Lost Planet, Quake 4, Sin Episodes, The Sims 2, and World in Conflict in Windows Vista. Bugs in Call of Juarez, DIRT, Globe 2.1, the Loki demo, Quake Wars, és S.T.A.L.K.E.R. Természetesen ezen játékokhoz az XP-hez készített meghajtóprogram is tartalmazza a javításokat.

Az AMD nem csak a Windows operációsrendszerekhez adta ki az új Catalyst meghajtóprogramot, hanem Linuxhoz is, egészen pontosan a RedFlag 6.0 GT-hez és az OpenSUSE 10.3-as disztribúciókhoz.

A 7.12-es Catalyst különböző változatai elérhetőek az AMD Game weboldalán.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.29. 11:32
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!