iPon Hírek

Itt az NVIDIA GeForce 181.20 WHQL driver

Dátum | 2009. 01. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az Nvidia a tegnapi nap folyamán mutatta be legújabb, csúcskategóriás videokártyáját, a GeForce GTX 295-ös modellt. A vállalat ezután nem sokkal új illesztőprogramot is kiadott, amely ForceWare 181.20-as verziószámmal bír, és amely elérhető Windows Vista x64, Windows Vista x86, valamint Windows XP x64 és Windows XP x86-os operációsrendszerekhez egyaránt.

Az új meghajtóprogram támogatást nyújt a vállalat legfrissebb egy GPU-s csúcskártyájához, a GeForce GTX 285-ös modellhez, valamint a két GPU-val rendelkező videokártya szörnyeteghez, a GeForce GTX 295-ös is. A friss illesztőprogram számos játékhoz tartalmaz kisebb-nagyobb javításokat, ezek között megtaláljuk az Age of Empires, Company of Heroes, Grand Theft Auto IV, Prince of Persia 4, Serious Sam 2, S.T.A.L.K.E.R., és World of Warcraft: Wrath of Lich King-et, de ezek mellett néhány egyéb alkalmazással kapcsolatos hibákra is megoldást kínál az új szoftver. Az új meghajtóprogram a GeForce GTX 260-as és GeForce GTX 280-as kártyák esetében is elérhetővé teszi az energiagazdálkodás beállításához szükséges panelt.


Várható teljesítményjavulás a különböző játékokban (fontos: a mérték erősen GPU és rendszerfüggő, az nVidia mindig a legjobb eseteket mutatja, így nem érdemes azért csodát várni gépünktől)
 

A ForceWare 181.20-as driver további újításaival kapcsolatban plusz információt az angol nyelvű kiadási megjegyzésekből kaphatunk, amely PDF formátumban érhető el a gyártó hivatalos weboldaláról. Ez a meghajtóprogram a ForceWare 180.84-es béta változatban megjelent javításokat is tartalmazza.

A GeForce 6, 7, 8, 9 és GT200-as sorozatú kártyákhoz használható driverek az alábbi hivatkozások segítségével érhetőek el az Nvidia hivatalos weboldaláról:

Windows Vista 32-bit: Angol, International.
Windows Vista 64-bit: Angol, International.
Windows XP 32-bit: Angol, International.
Windows XP 64-bit: Angol, International.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.09. 09:45
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!