iPon Hírek

Itt az Office 2007 első szervizcsomagja

Dátum | 2007. 12. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Microsoft elérhetővé tette az Office 2007-es verziójának első szervizcsomagját, amely számos frissítéssel és javítással próbálja meg stabilabbá és zökkenőmentesebbé tenni a felhasználók mindennapi munkáját.


A Microsoft Office 2007 SP1 tartalmazza gyakorlatilag az összes kiadott frissítést, amely 2007. decemberéig megjelent az alkalmazáshoz. A Microsoft állítása szerint mindenképpen érdemes telepíteni a frissítést, hiszen az számos javítást tartalmaz, amelyek a biztonságot, a teljesítményt és a stabilitást hivatottak jobbá tenni. Az SP1-es csomagban található frissítések és javítások listája a Microsoft weboldalán olvasható.

Az SP1-es csomag az említett frissítéseken kívül számos olyan javítást is tartalmaz, amelyek a Microsoft Online Crash Analysis és a Microsoft Product Support szolgáltatásához beérkezett panaszokra és hibákra kínálnak orvosságot. Egyszóval minden Office 2007 felhasználó számára ajánlott az SP1 telepítése.

A 218,3 MB-os angol és 225 MB-os magyar szervizcsomag letölthető a Microsoft hivatalos weboldaláról az alábbi hivatkozások segítségével: 
Office 2007 SP1 - magyar változat.
Office 2007 SP1 - angol változat

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!