iPon Hírek

Itt az új Humble Bundle, már Androidra is

Dátum | 2012. 02. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A régóta futó igen sikeres Humble Bundle sorozat, amely független fejlesztők játékait kínálja, történetének új fejezetéhez érkezett. A legújabb csomag, amelyért szokás szerint annyit fizetünk, amennyit nem szégyellünk, olyan játékokat tartalmaz, melyek már Androidos kütyükön is futnak a szokásos Mac OS X, GNU/Linux és Windows platformok mellett.

Fizetés előtt most is megadhatjuk, hogy a csomagra szánt pénzünk mekkora hányadát kapják a fejlesztők, és mekkora része jusson jótékony célokra a Child's Play Charity vagy az Electroic Frontier Foundation szervezetekhez, ill. a Humble Indie Bundle szervezőihez.

Az aktuális csomagban az Anomaly: Warzone Earth, az Osmos és az EDGE játékok találhatóak, aki pedig többet fizet a jelenlegi átlagárnál (5,93 dollár, de ez változó) az ráadásként megkapja a World of Goot is. A toplistát most épp egy 1660,19 dolláros vásárlás vezeti. A statisztikák szerint átlagban a Linuxosok fizetnek a legtöbbet a csomagért, őket a Macesek, aztán a Windowsosok követik. Az Androidos statisztikák még nem kerültek fel a honlapra, ezt a hiányosságot a jövőben bizonyára pótolni fogják.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. twollah
2012.02.02. 09:34
Hat eleg gyenge a kinalat.

A defender tipusu jatekok nem jonnek be.
Osmos, EDGE detto.
A World of Goo-val kb. 10-20 percet jatszottam es toroltem.

Ok, hogy indie, alkalmi, meg fuggetlen de akkor se az en asztalom.

Valahogy az Android flatform meg mindig nem olyan eros, mint a tudjuk melyik platform amit (egyelore) utalok, mint a szart.
Es valahogy a mobil fejlesztok se nagyon akarnak racuppanni az Androidra.
Ennek mondjuk (szerintem) az lehet az oka, hogy nagyon sok a keszulek, millio fele hardverrel es ki a franc akar olyan platformra fejleszteni ahol n+1 hardver van.
Azt meg nem sokan merik bevallalni, hogy Tegra 2, 3 only, mert akkor megy a nyennyeges, hogy miert csak ez, az vagy amaz.
Inkabb hagyjak a fenebe az egeszet, ennek koszonhetoen a jatekok pont olyanok amilyeken.
Tisztelet a par kivetelnek ami jol nez ki es penzt is aldoztam arra, hogy megvegyem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2012.02.02. 17:50
Linuxosok annak is fizetnének ha a Káll of Gyúti 1 megjelenne a rendszerükön, amennyire szegényes a felhozatal. Viszont erre való a WINE!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!