iPon Hírek

Itt van az Adobe Acrobat 8. generációja

Dátum | 2006. 12. 08.
Szerző | amazing
Csoport | SZOFTVER

Az Adobe Systems bejelentette, hogy mostantól elérhető az Adobe Acrobat Connect szoftver termékvonaluk, illetve ezzel egy időben az Adobe Reader 8 PDF olvasójuk is letölthetővé vált. Az Adobe szerint az új termékcsalád megváltoztatja az információs dolgozók dokumentumkezelését és lehetővé teszi  úgynevezett online személyes konferencia termek folyamatos fenntartását, ami a vállalati csoportmunkában jelenthet előnyt.

 

Az Adobe képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az Acrobat család bővülésével tovább léptek a webes konferenciák területére, ami lehetővé teszi, hogy a távol lévő dolgozók személyes konferenciákhoz hasonló megbeszéléseket tartsanak, mintha csak valóban egymás irodáját keresnék fel. Az alapvető kommunikáció mellett azonnal képesek az elékészült dokumentumokat kezelni, felülvizsgálni, továbbítani.

A felhasználók könnyen megjegyezhető web címeket rendelhetnek online tárgyalószobájukhoz, ami adott esetben a telefonszám, email cím mellett egy szintén releváns elérhetőséggé válhat a kapcsolatfelvételben. Továbbá egyszerű megoldásokat nyújt a rendszer az eseti és az intenzív közös munkához is, ami főként a kisvállalatok számára lehet egy előnyös lehetőség, akiknek még nem éri meg komoly portálrendszereket üzemeltetni, de igénylik a hatékony online kollaborációt.

 

Az új termékek közül a Reader továbbra is ingyenesen érhető el, illetve ez év végéig a Connect csomagot is ingyenesen próbálhatja ki bárki a www.adobe.com/go/tryconnect címre kattintva. A kereskedelmi bevezetés után januártól a szolgáltatás havi $39-ért, vagy évi $395-ért érhető majd el eleinte kizárólag angol nyelven. Az komolyabb változat, az Adobe Acrobat Connect Professional viszont angol, német, francia, japán és koreai nyelven is megvásárolható, igaz elég magas, $15.000-os áron. A legtöbb otthoni felhasználó számára elegendő PDF olvasást lehetővé tevő Adobe Reader 8-at pedig angol, német, francia és japán verzióban indítják útnak és szabadon letölthető a www.adobe.com/go/getreader oldalról. Egyelőre csak Windows és Mac platformra, de hamarosan Linux és Solaris változat is várható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.08. 17:18
Az Adobe Systems bejelentette, hogy mostantól elérhető az Adobe Acrobat Connect szoftver termékvonaluk, illetve ezzel egy időben az Adobe Reader 8 PDF olvasójuk is letölthetővé ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!