iPon Hírek

Januárban jön a Lotr: Conquest

Dátum | 2008. 10. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts-os Pandemic Studios bejelentette a The Lord of the Rings: Conquest megjelenési dátumát, ami 2009. január 9.-ére várható. A játék PC, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo DS platformokon fog majd ellátogatni a műfaj és a Gyűrűk Ura világának kedvelőihez.

Ne tedd le a baltát kicsi gobbo, ott jön mögötted az ent! Szócsatában tuti kikapsz...
A New Line Cinema és a The Saul Zaentz közreműködésével a Lotr: Conquest-et ugyanaz a Pandemic Studios hozza el nekünk, mint aki a Star Wars Battlefront I-II-t is készítette. A kimeríthetetlen Tolkieni világ tehát újabb kalandokat rejteget még (eddig is rengeteg műfajban képviseltette magát, pl. MMO, kaland, stratégia). Lássuk miért is különleges ez a darab.

Nos azért, mert először ebben a játékban lesz lehetőségünk a sötét oldal katonáit és erőit felvonultatni, mint például Barlangi trollokat, Olifántokat (nem elírás :P ), Balrogot és Szauront magát. Végigküzdhetjük magunkat Középföldén fákat ölelgető elfek, bátor emberek és egyéb jóakaratú fajok pártján vagy Sötét Úrként árnyékot húzva magunk mögött...

Hajrá hős gondori katona, majdnem akkora vagy mint a troll buzogánya! :)
"Mindent beleadtunk, hogy olyan 'Gyűrűk Ura' élményben részesítsünk mindenkit, mint semmi más" - nyilatkozta Andrew Goldman a Pandemic egyik alapítója és menedzsere.

"A játékosok végre jóként és rosszként is kipróbálhatják magukat Középföldén" - mondta Josh Resnick szintén Pandemic alapító. "És amit még a LOTR rajongók soha el sem képzeltek volna, most Szauronhoz csatlakozva ölhetik a Hobbitokat!" (hát őőő... végülis néha tényleg idegesítőek. Melyik jobb, trutyibetyár orknak lenni vagy szőke Las Legosnak? A szavazók közt kisorsolunk 1 liter sarat illetve 2 liter buborékmentes ásványvizet.)

További információk a játékról a hivatalos honlapon találhatók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Magrathea
2008.10.31. 17:31
vissza a cikkhez

Egyébként a játékot eredetileg 2008 őszére ígérték, de hát mi már hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy semmi sem akkor jön mikorra mondják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2008.10.31. 23:39
Nehogy már nagy legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vardar
2008.11.01. 12:41
Ezt a Szauronosat nem értem. Gondolom multiban nincs lehetőség rá. Érdekes lenne ha 10 Szauron szaladgálna a pályán.
Bár ha mondjuk lenne 1 gyűrű és azt megszerezve lehetne Szauronná/Galadriellé alakulni....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!