iPon Hírek

Januárban jön a Mass Effect 3 demó

Dátum | 2011. 10. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bejelentette a single és multiplayer Mass Effect 3 demót. A próbaverzió januárban jön ki, még a játék megjelenése előtt. Amennyiben megvásároltátok a Battlefield 3-at és van hozzá online útleveletek regisztrálva az EA accountotokon, akkor hamarabb hozzájuthattok majd a többieknél.

Hogy mindez gördülékenyen menjen, lesz majd egy online eszköz, ami ellenőrzi nektek a feltételek meglétét az EA Accountotokon.

Akik imádják a Mass Effectet, de nem annyira vannak így a katonai shooterekkel se csüggedjenek, a BioWare november vége és december eleje között közzé tesz még egy módot, amellyel korai hozzáférést nyerhettek magatoknak. Az, hogy pontosan mit jelent időben a korai hozzáférés, még nem tisztázott. A demó megjelenésének pontos dátumát november végén jelentik be.

Ha már Mass Effect, akkor tegyünk említést a BioWare Pulse legutóbbi adásáról, mely ezúttal a Dark Horse féle Mass Effect képregény szériára fókuszált. A héten megjelent az Invasion! (Nekünk volt szerencsénk külföldről beszerezni a Redemptiont, melyet ajánlunk is minden angolul tudó ME rajongó figyelmébe!)
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Andos
2011.10.21. 20:10
Csak győzzük ki várni a megjelenést.
Kenterbe ver mindent!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gezu1025
2011.10.21. 21:27
Csak győzzük kivárni a magyarítást! Remek lesz (tippre) 1 évet várni rá, és addig kerülni minden spoilert. Imádni fogom

MOCSKOS EA!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Stormrage
2011.10.21. 22:07
lesz egy pár álmatlan éjszaka..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Heroes27
2011.10.21. 23:26
gezu, pont ezen szomorkodtam én is múltkorában. Ezt a játékot csak úgy szabad kijátszani, ha minden zegét zugát érted. Én is tudok angolul, de azért annyira nem, hogy minden egyes mondatot vágjak, ráadásul akció közben ilyesmi. Meg hát, csak jobb úgy. Az EA-t meg nem szidom, mert lényegében üzletileg tényleg felesleges nekünk kiadni. Reméljük gyorsan kiadják majd hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gezu1025 Heroe...
2011.10.22. 08:39
Igen, igazad van. Angolul én is tudok annyira, hogy a lényeget megértsem, de az nekem kevés. Mindent érteni akarok, ezért majd szépen megvárom a magyarítást. (Addigra legalább kinn lesz elég DLC, hogy a játékra rá lehessen mondani: teljes) Amúgy üzletileg tökéletesen érthető volt az EA lépése, de mivel nem vagyok az EA tulajdonosa, így nem zavar ha kevesebb a profitjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. uristen
2011.10.24. 13:37
Ez az egyetlen jatek az SW: KotOR I utan (masodik resz megint egyszeruen kritikadus szamomra), amire nem tudok kritikat talalni, egyszeruen csak rovidnek tunnek, mivel annyira jol megvannak csinalva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!