iPon Hírek

Januárban jön a Skulls of the Shogun

Dátum | 2013. 01. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A 17-BIT nevű független fejlesztőcsapat cross-platformos, köralapú akció-stratégiai játéka, a Skulls of the Shogun január 30-án fog megjelenni. Az Xbox Live Arcade, Windows 8, Windows Surface és Windows Phone verziók egyszerre látnak napvilágot. Az Xbox 360-as verzió 1200 Micrsoft pontba kerül, a Win8/Surface ára 18 dollár lesz a Microsoft Store-ban, a Windows Phone változat pedig 7 dolláros áron kerül forgalomba a Windows Phone Marketplace-en.

A játékban 15 órás szóló kampányt találunk, és van benne multiplayer mód is 4 játékos számára. A cross-platform játékmód neve Skulls Anywhere (ebben játszhat pl. egy Xboxos játékos egy Windows Phone-ossal).

Jake Kazdal, a 17-BIT alapítója izgatottan várja a megjelenést, mivel a játék már elég régóta, pontosan három és fél éve készül. "Lelkesen várjuk a Skulls of the Shogun megjelenését mind a négy Microsoft platformra, és azt is, hogy mind a négyet összehozhatjuk a cross-platformnak köszönhetően. Köszönjük a rajongók türelmét és töretlen lelkesedését, mi itt a cégnél úgy gondoljuk, hogy a játék bebizonyítja majd, hogy megérte a sok várakozást."


Kapcsolódó cikkeink:

Skulls of the Shogun: Az első cross-platform Boxon Skulls of the Shogun: Előzetes és fejlesztői napló

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!