iPon Hírek

Játék készül az Antikrisztusból

Dátum | 2009. 06. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lars Von Trier sokat vitatott Antichrist című mozifilmjéből hasonlóan sokkoló videojátékot készülnek kiadni. "A játék nekimegy majd minden hagyománynak, amit az eddigiekben a fejlesztők lefektettek. Lesznek benne halott kölykök, pucérkodás és erőszak. Rendkívül vitatható játékszoftver lesz, amely nem hasonlítható egyetlen piacon lévő kiadványhoz sem." - nyilatkozta a játék rendezője Morten Iversen.

A múlt hónapban Cannes-ban bemutatott film főszereplői Willem Dafoe és Charlotte Gainsbourg. A közönség nagy megdöbbenéssel fogadta a filmet, amely tökéletesen megosztotta nézőit, volt, aki kisétált előadás közben. Hogy hozzánk mikor érkezik el az Antikrisztus, még nem tudjuk.

A történet egy párról szól, akik egy erdőben csellengnek valamiféle fura pszichiátriai terápia okán. Természetesen a "kezelés" nem alakul túl jól, amint az a film előzeteséből is kiderül... A játékot a Zentropa, Von Trier cége fogja fejleszteni, a címe pedig Eden lesz, ami a pár kis erdei kunyhójának volt a neve a filmben.

             


                                                                                          18 éven felülieknek!

"Mérhetetlenül csodálom Lars von Trier munkáit és már alig várom, hogy egy az ő művén alapuló játékon dolgozzak, remélhetőleg az ő kreatív közreműködésével. Von Trier egy elképesztően kreatív, leereszkedő nőgyűlölő géniusz, aki tele van fóbiákkal, melyek miden áldott nap kínozzák... szóval azt hiszem, rokon lelkek vagyunk" - tette hozzá Iversen, a Hitmant is fejlesztő IO Interactive ex-tagja. Szavai lehet, hogy elsőre sértésnek hangzanak, de ez sajnos bók volt.

Az Eden-t jövő évre ígérik, a platformok egyelőre nem ismertek, de Iversen szerint az MS nem biztos, hogy ugrani fog rá, hogy csinálják meg Project Natallal. Legalább humorérzéke van...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. cszn
2009.06.25. 11:57
VISSZA A HIRHEZ

Az alábbi címen olvashattok a filmről többet:
http://www.origo.hu/filmklub/20090518-anti...llem-dafoe.html
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!