iPon Hírek

Játék tapaszok és frissítések

Dátum | 2009. 01. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

GTA 4 PC-s grafikai frissítés, Resistance 2 update, Méretes MotorStorm 2 tapasz, Unreal Tournament patch.

Grand Theft Auto 4 PC:

A Rockstar megjelentetett egy új tapaszt a GTA IV PC verziójához, számszerint az 1.0.2.0-át.

Az új patch a javítások mellett régen várt új fejlesztéseket is hoz. Így például "Water Quality"(Víz megjelenítésének minősége), "Shadow Quality" (Árnyékok minősége) és "Reflection Resolution" (Visszaverődések felbontása) csúszkák a grafikai menüben. Az 1.0.2.0 kitér még grafikai optimalizációkra, bugokra, a multiplayer és videó szerkesztő javítására és biztonsági frissítésekre is.

A patch letöltéséhez és részletes tartalmi leíráshoz katt ide.


Resistance 2 (PS3):

Az 1.4-es Resistance tapasz jó néhány bosszantó hibát küszöböl ki. Elsőként megemlítve azt, hogy akiknek a kompetetív és/vagy kooperatív karaktereik szintje és XP-je eltűnt most végre kompenzációt kapnak. Ezen kívül javításra kerülnek medálokat, trófákat, klán támogatást és meccs kiegyensúlyozottságot érintő problémák is sok más mellett.
A patch megszokott módon a legközelebbi Resistance 2 indításnál felkínálja majd a letöltést. Részletes leírás a hivatalos honlapon.


MotorStorm 2: Pacific Rift (PS3):

A Sony felfedte a közelgő masszív Motorstorm update részleteit. "Az update tartalmaz jó néhány fejlesztést és módosítást, valamint a fórumokon jelentett hibák javítását. Kiadása pedig a nagyon közeli jövőben várható." - mondta a fórumos szócső, Jamie Brayshaw.

A részletek itt olvashatók.


Unreal Tournament III (PC, PS3, Xbox 360):


Az Epic-nél egy gigászi patch van készülőben ami _rengeteg_ bugot javít, funkciót nyit meg, csiszol rajta stb. Nem is akartunk kiemelni belőle semmit, a BeyondUnreal-en elolvasható a lista, a tapasz több platformot is érint. Mivel az UT3 azért nem tegnap jelent meg, szép, hogy még ennyire foglalkoznak vele. Egy ideje már írhatják.

Valami nagy van készülőben

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Svindler
2009.01.27. 20:15
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. pumpa007
2009.01.27. 20:39
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a GTA új patch feltétele után a netkávézóban nem működik az E billentyű. Amúgy néhány FPS pluszt adott a patch.
Esetleg vkinek valami ötlete az E billentyű problémára?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Lavin
2009.01.27. 21:51
Merem gondolni hogy nem eredeti a GTA IV-ed. Onnan hogy akinek eredeti annak nemvolt baja a netkávézóval akinek Warez annak igen. Ez is egyféle Rockstar direkt Bug hogy elcsesszék a Warezosok kedvét... Menj vedd meg eredetibe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. pumpa007
2009.01.27. 21:59
Hát lehet hogy az fog következni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. pluto
2009.01.27. 22:37
Nemhiszem hogy ilyen bug-ot tennének bele direkt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Svindler
2009.01.28. 02:27
Ó dehogynem, egyre több játékban alkalmaznak ilyesmiket, nagyon helyesen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Sytyx
2009.01.28. 10:21
Csak egyre több játékhoz adnának ki rendes demót! Akkor nem használnák én se "Warez" verziót próbára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pumpa007
2009.01.28. 17:41
Nedcoleman mert te mindig minden filmet, zenét, programot OS-t és játékot eredetiben megvettél!?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. miszterhen...
2009.02.02. 11:06
Lehet ha egy játék nem az átlafizetés 10%-át tenné ki és nem lenne mindegyik tele hibával ennek ellenére akkor többen vennének eredetit. Pl. Dead Space szépen fogyott a tescobol 2990-ért. Komolyan mondom néha a fejlesztők nem érdemlik meg hogy megvegyem eredetiben. Pl. Dungeon Siege 2. anno megvettem toltam neten és mi történt? 10-ből 2-szer mentett. Persze kiírta hogy játék elmentve, csak éppen bugos volt a mentés és egy korábbit töltött vissza legközelebb. Sok időt pazaroltam el emiatt. Ez csak egy példa volt, rengetek ilyen játék van amit megveszel eredetiben aztán meg szívsz vele orba szájba. Én azt mondom majd ha normális áron árulják és kicsit többet foglalkoznak a hibákkal akkor majd meg fogom venni mindegyiket eredetiben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sytyx
2009.02.02. 11:17
Hát igen. Jó lenne ha a patch nem arra kellene, hogy rendesen működjön a 8-15k-s játék, hanem csak finomhangolás lenne. PL. a Gothic 3. Ha a patch nem azért lett volna kiadva mert egy idő után a nagy semmibe mászkálsz (eredeti a game) hanem azért mert mondjuk a tűzlabda varázslat effektjében a csóvát növelték volna 10%-al, akkor megérteném. De nem. Kiadják a béta előtti verziót, kitolnak elé két-három szép videót és megveszed, mert az első kettőről áradozott mindenki + neked bejön a stílus. Utána meg a nagyon sokadik patch is csak annyira jó, hogy ne haljon meg a játék 10 perc után. Ez is olyan helytelen, mint a torrentelés. És ezt nem hiszem, hogy a torrent idézte elő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.02.02. 15:40
Sajnos a játék is kemény "biznisz" lett, nem biztos, hogy a fejlesztők a hibásak, lehet, hogy ők tényleg egy jó játékot akarnak összedobni, csak korbáccsal feszít mögötte a kiadó akinek mondjuk x milla dollárja fekszik már a projektben és szívesen látna belőle viszont némi pénzmagot már. Erről is meg arról is érthető a dolog (minden gamer megértő, nemde?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!