iPon Hírek

Játék videóhírek (51. hét)

Dátum | 2009. 12. 16.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Gran Turismo 5 (PS3)
Holnap érkezik a tartalmát tekintve erősen visszafogott demo, ám egyesek már rátehették a kezüket. Az alábbi videón kívül például a DigitalFoundry-s srácok is alávetették néhány tesztnek, és igen 1080p-ben is kitolja a 60fps-t. Elég sokat trükköztek a fejlesztők, hogy ez így legyen, de azért a látványra így sem lehet panaszunk!


Red Dead Redemption (PS3, Xbox 360)
Bár csak tavaszra várjuk az RDR-t, de úgy látszik beindul a videó áradat. Kezdetnek némi gameplayt kapunk, amiből kiderül, hogy a nagy nyitott világ mennyire kidolgozott, és hogy teljesen rajtunk áll, hogy milyen irányba visszük el főhősünket.


Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)
A Mass Effect 2 viszont már itt van a nyakunkon, jövő hónap végéig mindenki igyekezzen még ötször letolni a Dragon Age: Originst, mert jön a következő addiktív Bioware játék! Az új trailerben sok új infó nincs, de keményen hangulatfokozó, érdemes megnézni.


Heavy Rain (PS3)
A PS3 exkluzív játékra már most sokan úgy tekintenek, mint egy interaktív filmre (miközben a fejlesztők kézzel-lábbal tiltakoznak, mert sokan ezt a játékmenetre is értik, pedig tényleg nem az). Az igazság órája már csak pár hónapnyira van, de addig is kaptunk egy szép hosszú videósorozatot a játék egyik részéről. Ha így folytatják a végén még megnézhetünk mindent mielőtt kijön a játék, úgyhogy csak óvatosan!


Folytatások:part 2, part 3, part 4, part5

Command and Conquer 4 (PC)
Végül pedig álljon itt az új CnC legfrissebb trailere. Az eddig látottak és hallottak alapján méltó lezárása lesz ez az egyik legnagyobb RTS sorozatnak.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Hc Toxic
2009.12.16. 18:45
Kár a C&C-ért, elrontják mint a Red Alert 3-at, pff milyen lett a grafika is. Tiberium Wars sokkal szebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. leviske
2009.12.16. 19:05
Ejj, nem szabad olyan forrón enni a kását, ha gyorsan lejátsszák még 5x a DA: O-t és megjelenés után nekikezd mindenki a ME2-nek, akkor mi marad az év további részére? 2010Q4-ig még belefér egy Mass Effect, egy Mass Effect 2 és egy KoTOR 1-2 újrajátszás. (Aztán elvileg jön a The Old Republic.)

Fú, azért remélem, hogy a ME3-at nem 2011 Januárra teszik, bár lehet, hogy a TOR kaszttörténetét le lehet majd játszani 3-4 hónap alatt. A multizás úgysem érdekel és a kasztok közül is csak a Smuggler/Bounty Hunter/Imperial Agent fogott meg jobban. (Azok közül is legesinkább a Smuggler .)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2009.12.16. 20:48
Engem a CnC-k között legkevésbé érdekel a grafika. Épp most játszok RA1-el és élvezem Dicsérendő, hogy újítani próbálnak, ez az egy, mozgó épületes dolog még jól is elsülhet. Nekem tetszik, elég érdekes.
Az elején az AMD-s logó, csak nem azt jelenti, hogy Runs better on AMD-ATI systems???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2009.12.16. 22:07
Ezek közül egyedül a Heavy Raint várom (na jó, azért a GT5-re kiváncsi leszek), de azt nagyon. Nálam már most toronymagasan év játéka esélyes. A Fahrenheitet is imádtam, ami hasonló játékmenettel rendelkezett.

Amúgy szerintem még ebben az "interaktív filmben" is van játékmenet (lásd fahrenheit, ott ezt érdekes módon senki sem említette), mégha ez kimerül a megfelelő gombok nyomogatásában, de ebben a játékban azért jóval többről lesz szó...

Szvsz éppen azért lesz újszerű ez az interakítv módszer, mert ebben a játékban a cutscene-eket nem csak bámuljuk, hanem úgymond mi "alakítjuk" azokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!