iPon Hírek

Játék videóhírek összefoglaló

Dátum | 2009. 10. 20.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

God of War Collection

Nemrég megírtuk, hogy felénk nem lesz GoW 3 demo az idén, de ami talán még rosszabb, hogy a God of War Collection, ami az első két részt tartalmazza némileg feljavítva, egyetlen Blu-Ray lemezen, már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg Európában. Az alábbi bemutató alapján pedig mi nagyon szeretnénk egyet (még GoW 3 demo kupon is jár hozzá), úgyhogy aki hasonlóan érez és elég türelmetlen az kezdhet barátkozni egy tengerentúli rendeléssel.


(megj.: csak azt nem értem hogy hagyhatták ki a régi GoW 2 trailer egyik legjobb részét:
 „Your soul will never find peace, for what you have become.
- I am what the gods have made me!”)

Starcraft 2 Battle Report IV

Ki ne emlékezne a Starcraft első részének Lost Temple térképére, hiszen játékosok százezrei használták a Battle.net-en. A legújabb Battle Reportban egy Terran vs. Protoss meccset láthatunk a némileg átalakított pályán.


Jurrasic: The Haunted

Dinókra lövöldözni jó ugye? Főleg ha minél nagyobbak. A Jurrasic nem az első játék lesz, ami ezzel a témakörrel próbálkozik, biztos vagyok benne, hogy legalább a Turok mindenkinek azonnal eszébe jutott a cím alapján. A kérdés már csak az, hogy meglesz-e a Jurrasic-ban az a plusz amitől jó játékká is válik.


Painkiller Resurrection

Ha nem is övezte akkora rajongás, mint az agykikapcs komoly Samu-t, azért a Painkiller is nagyon szórakoztató volt a maga idejében. A feltámasztási láz elérte ezt a játékot is, így nemsokára újra apríthatunk mindent, ami elénk kerül, hiszen a promo szerint menny és pokol között csak fájdalom van.


Halo Waypoint

A Halo Waypoint a Halo sorozat rajongóinak az alfa és az omega, ahonnan érdemes lesz elindulni és megérkezni, állandóan lesni, mikor bukkan fel egy új DLC, éppen melyik a legjobb csapat a neten és így tovább. Rajongóknak a videó kötelező, a többiek szerintem tudnak nélküle is nélni.
 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!