iPon Hírek

Játékportál LG Cinema 3D Smart televíziókhoz

Dátum | 2012. 08. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A kínálatban történő böngészést egy letisztult, jól áttekinthető felhasználói kezelőfelület biztosítja, amit felhasználóbarát módon alakítottak ki a fejlesztők. A Game World névre keresztelt portál rengeteg olyan játékot kínál, amelyek az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóját is támogatják, de akár egyéb gyártók játékvezérlőit is be lehet vetni a minél felhőtlenebb kikapcsolódás érdekében.


A Game World portálon ingyenes és fizetős játékok egyaránt jelen vannak, méghozzá kategóriákba csoportosítva. A főoldalon négy kategória segíti a játékok közötti eligazodást, amelyek az ajánlott, a legnépszerűbb és az új címeket tárják elénk, a negyedik menüpont pedig műfaj szerinti listázást tesz lehetővé. Az ajánlott kategória a legizgalmasabb játékokat vonultatja fel, de azok a címek is itt szerepelnek, amelyeket maga az LG ajánl. A legnépszerűbb kategóriában a legkeresettebb ingyenes és fizetős játékokat találjuk, az új menüpont pedig a legújabb játékokat mutatja be. Műfaj szerinti listázásnál akció, kaland, ügyességi, logikai, szerepjáték, lövöldözős, szimuláció, sport és stratégia kategóriákból választhatunk.

Annak érdekében, hogy a játék is jól menjen, a Game World főmenüje oktatóanyagot is kínál a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító, illetve a különböző játékvezérlők kezeléséhez. A Játékaim menüpontban az összes már megvásárolt játék megtalálható és azt is megnézhetjük, melyiket indítottuk el eddig legtöbbször.

A Game World játékportál várhatóan a következő pár hónapban válik világszerte elérhetővé.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. mythbuster
2012.08.30. 15:38
Kezdődik az elektromos hulladék korszakának második stádiuma. Ezzel lehetőség van arra hogy a TV -d ne akkor dobd ki ha már nem ad képet, hanem akkor ha az elavult hardver miatt szaggatnak a játékok! Mennyivel egyszerűbb a TV alá rakni egy nagy teljesítményű 100 rugóból kihozható számítógépet, ami mindíg bovíthető és sokáig tart? Ááá nem! építsünk be a TV -be egy hasonlót ami nem cserélhető, majd ha meghal vesznek másikat gazdag pistiék! Ebből most hány darabot akarnak értékesíteni ezzel a gamecenter reklámmal?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Gyurkov
2012.08.30. 16:05
Juhéé, már várom, kíváncsi leszek milyen lesz a tévémen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dzsuz87
2012.08.30. 16:07
Nekem nem attól lesz jó egy játék, hogy mennyire új vason fut csak el. Szerintem izgalmas játékot AKÁRMILYEN hardverre lehet írni. De te tudod...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mythbuster
2012.08.30. 16:46
dzsuz87,

Igen de napjainkban semmit nem írnak p3 -as gépre legyen az jó vagy rosz játék, mert nőnek az igények és nem fut el. Én is játszok néha még a jó öreg MOHAA -n, de ha megunod a multit és singlebe tolnál egy újabb játékot már új gép és videokártya kell. Ez lesz a TV -vel is, míg a hardver jó addig mosolyogsz neki, mikor kijönnek a játékok hogy Smart 2 TV kell neki akkor pislogsz neki mert már nincs semmi új amit el tudnál indítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2012.08.30. 16:51
Ugyan már.. ha fel lehet rá dobni a Gaikai vagy az Onlive klienst akkor máris meg van oldva a játék kérdés. Kérdés mi sávszélesség kell egy fullHD 3D játékhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kirrr
2012.08.30. 18:40
5-10Mbit stabilan elég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2012.08.30. 21:58
JÓ ez. Örüljünk neki, hogy végre a Smart részleg kap még egy pluszt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2012.09.02. 14:12
Nem kell itt nagy játékokra gondolni. Sávszélesség sem kell mert a tv alapból feltelepíti a memóriába. Kis egyszerű játékokról van szó nem 3D meg ilyesmi. 3 éve vannak játékok Smart tv-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!