iPon Hírek

Javítja a hálózati gondokat az iOS 10.0.3

Dátum | 2016. 10. 19.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Apple iPhone 7 és 7 Plus rajtja sem sikerült teljesen problémamentesen, de a vállalat szépen lassan rendezni látszik a sorait, és az iOS legújabb frissítésével a komolyabb szoftveres gondoknak szépen lassan búcsút mondhatnak a felhasználók. Az iOS 10.0.3 azzal a kiemelt céllal érkezik, hogy javítsa az iPhone 7 és iPhone 7 Plus okostelefonok esetében jelentkező adatkapcsolathoz köthető hálózati gondot. Miről is van itt szó? Nos, az újgenerációs okostelefonok debütálása után hamar kiderült, hogy egyebek mellett a hálózati kapcsolattal sincs minden rendben. Előfordulhatott az, hogy a repülős módból nem tért vissza a masina vagy az adatkapcsolat nem akart létrejönni. Ilyenkor újra kellett indítani az iPhone-t, de olyan helyzet is kialakulhatott, hogy ez sem segített, és csak akkor hárult el a csatlakozási gond, ha a hálózati kártyát eltávolították a gépből majd visszatették az eszközbe. Ez viszont remélhetőleg már a múlt, és az iOS 10.0.3 telepítésével megoldódnak az új mobilok hálózati problémái.
A friss iOS ezen felül több kisebb javítást is felvonultat majd, de ezeket az Apple már nem részletezte. Most a cupertinói alakulat még biztonsági jelentéssel sem készült, szóval ilyen jellegű módosítások sem történtek, csak hibákat javítottak a szakemberek. Az iOS 10.0.3 csak a két új iPhone-ra elérhető jelenleg, akinek másfajta eszköze van, az ne várja tűkön ülve a frissítés érkezését. A javítócsomag tényleg nem nagy, mindössze nagyjából 75 megabájtról van szó, így akiknek komolyabb mobilnetes keretük van, akár menet közben is letölthetik. Ha valakinél jelentkezett már a hálózati gond, az semmi esetre se halogassa a frissítést, de az Apple minden iPhone 7 és 7 Plus tulajdonosnak kiemelten ajánlja a mihamarabbi frissítést.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Razak
2016.10.20. 22:18
Hát nekem semmit sem jelentett.
Nagyjából egy délutánig nem jött elő a probléma, de a mai napon csak 7-szer játszotta el velem a telefon, hogy nem tudok telefonálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. straylight
2016.10.21. 19:27
"ha a hálózati kártyát eltávolították a gépből majd visszatették az eszközbe" Ezt egyébként a gyakorlatban hogy kell elképzelni? :)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!