iPon Hírek

Javul a Titanfall matchmaking rendszere

Dátum | 2014. 03. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Aki aktívan játszik a Titanfallal, valószínűleg hozzám hasonlóan bosszankodott a primitív matchmaking rendszeren. A játék ugyanis összerak két csapatot, és azokat nem vegyíti szint vagy skill alapján, ráadásul ha az egyik csapat fölényesen győz, a játék semmit nem változtat a felálláson a következő körre sem. Szerencsére a problémát a Respawn is tudomásul vette. Ennek eredményeképp már béta állapotban elérhetővé is tette az új matchmaking rendszert. A stúdió két változást eszközölt. Egyrészt a játék igyekszik egyenlőbb csapatokat kialakítani, beáldozva ezzel valamennyit a matchmaking gyorsaságából - tehát több ideig fog válogatni a játékosok között, mielőtt összerakja a csapatokat. A második, hogy az egyes meccsek között összekavarja majd a csapatokat, ha úgy tűnik, hogy az egyik jóval erősebb a másiknál. Az is lehet, hogy teljesen új csapatot hoz be ellenfélnek az erősebb brigáddal szemben. A Respawn szerint ez megszünteti azt frusztrációt, amit sokan éreztek hosszabb játék után. Reméljük, hogy ez működni fog, mert enyhén nonszensz az a megoldás, hogy manuálisan kell kilépni a lobbyból, majd vissza, abban reménykedve, hogy új csapatot kapunk, miután az utóbbi öt játékban sorban megaláztak. Az "Improved Matchmaking (Beta)” már most kiválasztható a Classic Multiplayer szekción belül, arról a stúdió nem nyilatkozott még, hogy mikor teszi ezt alapértelmezetté.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Secondhand
2014.03.28. 15:23
"A Respawn szerint ez megszünteti azt frusztrációt, amit sokan éreztek hosszabb játék után."

Én 15 perc játék után nem csak ezt, hanem mérhetetlen unalmat is éreztem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2014.03.28. 16:20
Nagy vicc, hogy itt a hűde forradalmi az új generáció CoD-ja cím(és tényleg ugyan azok csinálják, akik kiléptek anno az EA-tól) és nincs benne alapvetően egy normális auto assign rendszer. Pedig tényleg nem nagy meló egy olyan script megírása, ami egy meccsre osztja be az azonos K/D arányú embereket. pfff
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Domfoz
2014.03.28. 18:31
"És tényleg ugyan azok csinálják, akik kiléptek anno az EA-tól" Itt most a 2015 -re gondolsz, ami az Infinity Ward "előcsapata" lenne, vagy az Activision-t EA-nek írtad?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 Domfo...
2014.03.29. 13:44
Ez már egy teljes kör, sőt még önellentmondás is, ha a teljes képet nézzük.
Kiléptek EA-tól, mert nem tetszett nekik, hogy dirigáltak, átmentek az Activision-hez aztán megint savanyú volt a szőlő és visszamentek sírva az EA berkeibe.

Az Activision-t pedig anno olyan emberek alkották, akiknek szintén nem tetszett, ha nem használhatják a fantáziájukat, aztán mostanra hova jutottak...
Kb, mint az Apple, innovatív, egyedi, szabad, hipszter, hippi stb.
Mostanra meg egy többszörösen túlárazott, alsó-közép kategóriás, elavult, sznob kütyügyár, a munkaállomás részlegüket leszámítva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!