iPon Hírek

Jelentőségteljes karakter-interakciókat hoz a jövő

Dátum | 2012. 06. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Todd Howard az Elder Scrolls főisten az RPG játékok jövőjében jelentőségteljes karakter-interakciókat lát, aminek egyik folyománya, hogy erősebben érvényesülnek döntéseink hatásai. A GameFront-nak adott interjújában kifejtette, hogy a szerepjátékok meghaladják majd a csili-vili körítésüket.

"Most is úgy gondolom, hogy a szerepjátszás mindenhol ott van. Az összes játékban ott látom az olyan dolgokban, mint például hogy hogyan jutalmazod a játékost, azért amit csinált. Felfedezés, építkezés, karakterfejlesztés, felbukkan mindenütt."

"A játékokban általános - az RPG-kben méginkább -, hogy a szereplők egy bizonyos módon reagálnak rád, attól függően, hogy milyen döntéseket hoztál. Nagyon komoly környezetet vagyunk már képesek felépíteni. Sokan tudnak, nem csak mi."

"A következő hullám a karaktereket fogja érinteni. Azt, hogy ahogyan reagálnak, az olyan igazinak hasson, mint a [realisztikus] környezeti elemek. Itt még nem tartunk."

Az alant megtekinthető interjúban Howard beszél a Great Battles of Skyrim videóról is, amit számos mod használatával készített az alkotó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Humbuk
2012.06.15. 16:13
Lassan már nem ártana valami újat is mutatni a Morrowinden kívül.
tudom isten az a skyrim meg miegymás... nekem valamiért akkor sem jött be.

Nem ártana kicsit jobban utána nézni a fizikának meg a karakterek modellezésének, mert kb ugan az mint a morrowindben és az sem egy mai játék.

bezzeg a nagy gémerek ezen nem sírnak, hogy ugyan azt kapják meg csak más pályával meg történettel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.06.16. 09:44
Az a furcsa,hogy ezt az akarja beadni,akinek a jatekai ezen a teren jo tiz evvel le vannak maradva.Mashol mar eljott ez az era,de a Bethesda ezzel is csunyan el van kesve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!