iPon Hírek

Jelszó reset az európai PSN felhasználóknál

Dátum | 2013. 11. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Sony Europe "megelőző intézkedésként" resetelte az európai PSN felhasználók egy részének jelszavát, a gond csak az, hogy erről nem értesítette őket előre, ezért sokan pánikba estek és a legrosszabbra kezdtek gondolni, amikor nem tudtak bejelentkezni. Miután pár felhasználó megírta a dolgot a PlayStation Europe közösségi fórumán végre választ kaptak kérdéseikre. A válaszból kiderült, hogy PSN fiókokat figyelni szokták, és ha szokatlan tevékenységet észlelnek, előfordul, hogy leresetelik a jelszavakat. "Erre pusztán megelőző intézkedésként került sor, és nem volt konkrét bizonyíték, hogy bármilyen fiók biztonsága veszélybe került volna. Nincs semmi különös, ami miatt aggódni kellene. Több részlettel ezzel kapcsolatban nem szolgálhatok, mert az kihatással lenne a biztonságotokra" - írta szóvivő a fórumon, és azt is elmondta, hogy a dolog csak kis számú felhasználót érint. A fórumos téma hozzászólásai alapján azonban valószínűleg ennél gyakoribb a jelenség. Reméljük a Sony legközelebb nem fog szívrohamot hozni a felhasználókra és előre értesíti őket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Szefmester
2013.11.21. 15:44
Én ebből annyit vettem észre, hogy egy ideig nem tudtam fellépni a storeba...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. zsolt200
2013.11.21. 16:28
Mire resetelik? 0000 vagy valami előző jelszó vagy mi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Swarczi
2013.11.21. 22:15
Gondolom vmi random generált jelszóra cserélik le, amit mailben kiküldenek a felhsználónak(legalábbis ez a standard eljárás más rendszereken)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MrFox
2013.11.22. 01:50
Egy linket kéne adniuk, ahol az user megadhatja / igényelheti az új jelszavát, gondolom volt oka annak, hogy nem ezzel kezdték.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!