iPon Hírek

Jobb érintőképernyők az Atmel-től

Dátum | 2009. 09. 14.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Olyan új kapacitív érintőpanel-vezérlő sorozatot mutatott be az Atmel maXTouch néven, amelyek amellett, hogy korlátlan mennyiségű különálló érintést képesek regisztrálni és követni, a frissítési rátájuk is igen gyors, 250Hz-es.


A maxTouch-vezérlőkkel 10 hüvelyknél is nagyobb, nagyítási, forgatási, kézírás- és alakfelismerési képességgel is felvértezett képernyők is összeállíthatóak - valamint az Atmel azt is állítja, hogy a maguk kategóriájában ezek a készülékek fogyasztják a legkevesebbet.

Az új széria első tagja, az mXT224 a nevéhez híven 224 csomóponttal dolgozik, és 4ms alatt frissíti a képernyőt. Mindent egyetlen chipbe integráltak, külső komponensek nélkül, ami értelemszerűen jótékony hatással van a vezérlő fizikai méretére és árára is egyaránt. Nagy képernyőkhöz több vezérlő is használható.

Az mXT224-et milliós, vagy nagyobb mennyiségben szállítják, darabonként 4,75 dollár ellenében. A vásárlóikat természetesen nem nevezték meg; szokás szerint csak annyit mondtak, hogy a hardvert számos készülékben viszontláthatjuk majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. hpeter105
2009.09.14. 19:24
VISSZA A HIRHEZ

laza...tegyétek mindenbe de a képminősége is legyen ott ne csak a variáció...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!